FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 5-1

Andone: "E simplu să baţi Steaua"

Ioan Andone, Andone, Al Ahli Dubai
Ioan Andone, Andone, Al Ahli Dubai

Articol de - Publicat luni, 19 aprilie 2010 00:00

Ioan Andone spune că succesul istoric în faţa rivalei din Ghencea s-a datorat în mare parte fanilor giuleşteni

- Domnule Andone, parcă a fost un alt Rapid pe teren!
- A fost o seară în cinstea lui nea Sandu Neagu, băieţii au luptat şi pentru el. A fost să ne vadă la antrenament cu cîteva zile înainte să moară... Am ajutat şi eu să-l punem pe targă... Nu voi uita niciodată privirea lui cînd mi-a spus că nu va putea să vadă meciul cu Steaua.

- Vă aşteptaţi la un asemenea scor în faţa Stelei?
- E într-adevăr o victorie frumoasă, dar pentru mine contează doar cele trei puncte. Altfel ar fi fost dacă acest succes ne-ar fi propulsat în lupta la titlu. Ce m-a bucurat cel mai mult a fost că s-a umplut iar stadionul şi că am arătat a echipă, a grup unit.

- Unde credeţi că s-a decis meciul?
- Am cîştigat clar la centrul terenului, unde au fost cîteva mişcări care au dereglat Steaua. Mă aşteptam ca ei să joace cu Parpas în centrul defensivei, dar chiar şi aşa a fost bine. Le-am dat cinci steliştilor şi puteam să mai înscriem dacă eram mai altruişti. Băieţii au văzut însă că e 4-1 şi toţi ar fi vrut să marcheze.

- Cît de mult v-au ajutat suporterii?
- Vă spun doar atît: e simplu să baţi Steaua în Giuleşti! Aici ai cu adevărat al 12-lea jucător, există puţine stadioane unde Steaua e pusă sub presiune precum se întîmplă în Giuleşti.

"Andone e un antrenor mare, imens chiar! Am greşit că nu l-am adus din iarnă, acum ne-am fi luptat la titlu. Va rămîne să ducă Rapidul în Champions League"
George Copos, patron Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
laurentz
laurentz  •  19 Aprilie 2010, 13:20

Doamneee... Ce-am mai ras aseara ! Hazlii rau de tot, si simpatici, si paradox: oieru' avea privirea bovina ! Nu mai stia de el... Ce tare !

 •  19 Aprilie 2010, 12:44
Postat de pe 19 Aprilie 2010, 08:28

ca daca nu va fii suspendat o sa o sugi...si ce tot vb de eliminare...la scoru asta vb voi de eliminare?Bai prostilor Rapid a mai castigat si in 10 cu Faru...Daca jucam in 10 si primeati 10 lejer...Ciocu mic...Ma mir totusi pe unui care nu li rusine sa comenteze...Da va inteleg crapati de ciuda...Crapati!Futu-va-n-gura

DA a tradat "spiritul dinamovist" compus din : MILITIENI,TORTIONARI,SECURISTI KGB-isti,si alte structuri care au fost aduse de tancurile BOLSEVICILOR pentru distrugerea echipelor romanesti de fotbal,cu traditie:JUVENTUS,RIPENSIA,etc,NUMAI CU SCOPUL sa impuna formatiile steaua si dinamo,cladite dupa chipul si asemanarea "dinamoviadelor" si "spartachiadelor" din URSS.Istoria nu va iarta!!!

 •  19 Aprilie 2010, 12:35
Postat de woici pe 19 Aprilie 2010, 09:02

Nu inteleg de ce atatea polemici! Sunt stelist, dar recunosc ca Rapid a fost aseara mult peste Steaua. Puteam sa luam mai multe. Nu conteaza ca nu a fost eliminat Sapunaru! O echipa mare nu pune la inaintare niste motive aberante pentru o infrangere rusinoasa. Daca Steaua juca fotbal, putea arbitrul sa faca ce vrea! Treziti-va, nu numai la noi sunt greseli de arbitraj! Numai la noi trebuie sa fie cineva vinovat!!!!1

DACA NU SE STRANG 11 JUCATORI SA MAI IA DIN MAIDANEZII DIN BUCURESTI,CA SI ASA SUNT SIMBOLUL LUI dinamo SI SUNT MAI NUMEROSI DECAT galeria dinamovista.....

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close