FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Andone: "Gigi, miroşi a oaie!"

Articol de - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

Antrenorul liderului se teme că Steaua va folosi arme murdare în retur: "Îl anunţ pe Becali că în meciul direct, din Ghencea, se va juca pe bune. Nu ştiu ce va fi în rest"

La finalul amicalului de aseară cu FC Banants (Armenia), cîştigat la pas de CFR cu 3-0, Ioan Andone a luat foc auzind atacul violent al lui Gigi Becali împtriva CFR-ului.

- Domnule Andone, aţi jucat cu echipa a doua şi aţi cîştigat lejer cu 3-0. Mulţumit?
- Foarte mulţumit. Am la dispoziţie două echipe de valoare şi asta este foarte bine. Ne aşteaptă un retur exploziv. De ce zic asta? Păi, văd că deja am creat invidie şi răutate în rîndul unora care nu concep să piardă titlul şi îşi spun «cum să fie CFR, o echipă din Provincie, pe primul loc?». Ei bine, îi anunţ că acolo vom rămîne pînă la final!

"Ruşinea asta vrea să fie preşedintele României?"

- Gigi Becali a spus astăzi despre Paszk...
- Cine e Gigi Becali ăsta? Frica şi inconştienţa l-au determinat să spună ce a spus. Un om ca ăsta vrea să devină preşedintele ţării? Asta e cea mai mare ruşine!

- Şi ce...
- Dacă ar exista lege în fotbalul românesc, un om ca ăsta n-ar trebui să mai fie lăsat să calce pe nici un stadion din România. Afară cu el! Ce, Ghencea e stadionul lui? Să-şi facă stadion în Pipera şi să se ducă singur la meciuri, acolo, printre oile lui. Acolo să-şi facă stadion, pe moşie la el!

- V-au deranjat rău declaraţiile lui?
- Ăsta miroase şi acum a oaie şi vine el să deschidă gura? El jigneşte pe toată lumea şi noi trebuie să stăm drepţi în faţa lui? De ce, că e şmecher că umblă toată ziua cu bodyguarzii după el? Dă-l dracu' de aici, că n-are 7 ani de acasă.

"Îl anunţ pe Becali că în etapa doua se va juca pe bune"

- Vă aşteptaţi la un retur murdar din partea lui Becali?
- El vrea să pună presiune pe noi încă de acum, însă eu sînt obişnuit cu din astea. Păi, cîte am trăit la Dinamo, nu mă sperie nimic. Eu sînt antrenor şi vom vedea pe teren dacă va reuşi să treacă de noi.

- Dar credeţi că titlul se va decide exclusiv pe teren?
- Ei bine, îl anunţ ceva pe Gigi Becali. Că în etapa a doua se va juca pe teren şi atunci vom vedea care pe care. Nu ştiu ce va fi în restul etapelor, dar în Ghencea, pe 2 martie, se va juca pe bune şi să vedem noi cine e mai tare. Noi sau ei?

- Şi Marica a declarat că preferă să ia Steaua titlul, nu CFR-ul.
- Marica e un copil. E simplu să dai din gură, la asta ne pricepem toţi. Şi eu îmi doresc să cîştige Bayern Munchen campionatul, nu echipa unde joacă el. CFR e echipă românească, dar care are în componenţă jucători străini şi din cauza lui. Dacă el şi alţii n-ar mai pleca afară şi ar sta să joace aici, atunci n-am mai cumpăra străini. Dar nu ştiu de ce mă apuc să-i răspund eu lui, că el a vorbit doar prostii şi tîmpenii.

"Dacă şefii lui CFR vor depune o plîngere, sînt şanse ca Steaua să fie depunctată din cauza declaraţiilor agresive!"
Ionuţ Lupescu, director general FRF

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (303)
 •  13 Februarie 2008, 22:42

adica nu au deloc

 •  13 Februarie 2008, 22:39

saracii stelisti toti au creierul cat il are si gigi becali

 •  13 Februarie 2008, 00:55

ANDONE UNDE L-AI MIROSIT PE BECALI DE AI SIMTIT CA MIROASE A OAIE? IN PARTEA DORSALA? VEZI CA NU ESTI BATUT IN CUIE LA C.F.R. SI S-AR PUTEA SA AJUNGI SA-L MIROSI PE BUNE PE BECALI CA SA AI UN LOC DE MUNCA.

Vezi toate comentariile (303)
Comentează