FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone: "Îi vreau pe Maftei şi Brandan, să vedem dacă domnul Badea îi poate lua" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, spune că amicalul cu Gaziantepspor (2-2) a fost unul util şi dezvăluie că va mai încerca perfectarea unor transferuri pînă la închiderea perioadei de mercato în Liga I.

"Am vrut să-i verificăm pe jucătorii noi pe care i-am adus, a fost un amical util pentru noi. Numeric stăm foarte bine, valoric, mai puţin. Vor mai veni jucători pînă se termină perioada de transferuri. Să vedem ce rezolvă domnul Badea cu Maftei şi Brandan, de Contra nu am discutat niciodată.

Numai fundaşi caut, alte posturi nu mă interesează. Luăm prea multe goluri, e păcat că se ajunge la astfel de situaţii deşi am început pregătirea de atîta timp", a spus Ioan Andone.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  06 Septembrie 2010, 22:10

nu poate...in fine oricum as da 3-4 jucatori pt brandan pt maftei nu...

bigiu
bigiu  •  06 Septembrie 2010, 19:38

sa vina CONTRA ca DINAMOVIST si e bun , iar cei doi au experienta si valoare. Maftei stai linistit k culorile alb si rosu osa te prinda dine.

andreeadinamovista
andreeadinamovista  •  06 Septembrie 2010, 19:25

problema e ca NU e bun ..de cand avea dinamo nevoie de fundasi de la inceputul capionatului si acuma se trezesc toti in ultima 100 de m,parca vad ca nu o sa rezolve nimic

Vezi toate comentariile (12)
Comentează