FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Andone înainte de derby: "Ştiu deja echipa de start a lui Dinamo"

Ioan Andone, Andone, Rapid
Ioan Andone, Andone, Rapid

Articol de - Publicat sambata, 01 mai 2010 00:00

Andone e orgolios: vrea să-i bată pe "cîini", despre care spune că ştie absolut totul.

Ioan Andone crede că Rapidul se va impune duminică, în faţa lui Dinamo, în finala pentru Europa. Antrenorul giuleştean spune că îşi doreşte enorm să o bată pe fosta sa echipă. Tehnicianul de 50 de ani zice că i-a disecat pe dinamovişti şi că e exclus ca Ţălnar să-i pregătească vreo surpriză: "Vreau să cîştig, e orgoliul meu în joc. O cunosc bine pe Dinamo. Le-am zis jucătorilor mei că, dacă vor, le spun şi primul 11 al adversarilor".

"Fanii vor fi iar decisivi"
Ando crede că elevii săi vor fi la fel de motivaţi ca la partida cu Steaua şi asta datorită fanilor rapidişti: "Dacă elevii mei se vor mobiliza şi vor lupta, iar atmosfera va fi la fel ca la meciul cu steliştii, atunci sigur vom cîştiga. Suporterii ne ajută mult pentru că sînt capabili să creeze o presiune fantastică asupra adversarilor noştri".

Nu vrea să revină în Ştefan cel Mare
"Fălcosul" exclude posibilitatea de a reveni în Ştefan cel Mare şi spune că în situaţia în care va alege să continue în Liga I, atunci va rămîne în Giuleşti: "Planurile mele includ doar Rapidul, poate nu plec la finalul sezonului. Dinamo nu mă interesează, nu aştept nici o ofertă din partea lor".

El a confirmat şi informaţia apărută în Gazeta Sporturilor, conform căreia Copos i-a propus deja prelungirea angajamentului: "Mi-a spus să ne întîlnim să semnăm actele, dar cred că e mai bine să aşteptăm finalul campionatului".

"O remiză duminică ne anulează şi şansele teoretice pe care le mai avem la Europa. D-asta voi miza pe atac, nu voi fi mulţumit decît cu victoria"
Ioan Andone, antrenor Rapid

"E un meci special pentru mine. Nu sînt mercenar, ci antrenor profesionist. Interesul meu e să bat Dinamo pentru a ajunge în Europa"
Ioan Andone, antrenor Rapid

4 victorii, două egaluri şi 10 înfrîngeri e bilanţul lui Andone ca adversar al lui Dinamo

5 trofee a cîştigat Andone ca antrenor al lui Dinamo: un titlu, 3 Cupe şi 1 Supercupă

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
claugoll09
claugoll09  •  01 Mai 2010, 14:42

Forza Dinamo si respect Andone cat timp nu antreneaza steaua poate sa atreneze oriunde sper sa bata Dinamo ... Hai baieti!!! Reveniti-va!!!!

 •  01 Mai 2010, 11:37
Postat de pe 01 Mai 2010, 10:45

Ce ma credeti ca noi suntem steaua sa luam 5 Andone sa simtit bine ca antrenor la rapid si nu o sa ne bata ! "Caini" Vor castiga partida din Giulesti Forza dinamo

Amice, atentie cu gramatica limbii romane, esti ridicol! ando (s-a) simtit nu (sa simtit) cainii (doi de i), articuleaza si tu cand este cazul semi-doctule!

 •  01 Mai 2010, 11:06

Ando ,demonstreaza ca esti cel mai bun Hengher.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează