FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI TIMIȘOARA 2-1

Andone l-a "urecheat" pe Narcis Răducan în problema Dan Nistor: "L-a făcut de băcănie" » Și-a criticat un fotbalist: "Să mai lucreze cu dreptul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 23:21

Ioan Andone recunoaște că e interesat de Dan Nistor, însă a luat foc când a auzit că președintele Pandurilor, Narcis Răducan, a cerut pentru fotbalist doar 50.000 de euro. 

"Nu e frumos să vorbim despre Dan Nistor când încă e sub contract. A cerut Narcis Răducan 50.000 de euro pe el? Poate intra și Steaua pe fir pentru acest jucător și nouă nu ne place să facem licitații. 

Eu cred că ăsta e un preț de matineu. Cred că un președinte ar trebui să-i plătească salariul lui Dan Nistor, apoi să vorbească. E o sumă ridicolă pentru un asemenea jucător. Narcis Răducan nu trebuie să vorbească așa despre un jucător care i-a dus pe locul 3 anul trecut. L-a făcut de băcănie. Eu să fi fost în locul fotbalistului...", a declarat Andone la Digisport.

"Am văzut în presă că Nistor e foarte dorit de Dinamo, am văzut ce a zis și Danciu care a lăsat să se înțeleagă că înlocuitorul lui Paul Anton e Dan Nistor. Costă foarte puțin să-i dăm drumul. E cam acolo, în jur de 50.000 de euro, oricum sub 100.000 de euro. O sumă ridicolă pentru un jucător cu cotă bună de piață. E totuși căpitanul echipei de pe locul 3 de anul trecut" Narcis Răducan cu declarația care l-a enervat pe Andone

Despre meciul cu ACS Poli (2-1), antrenorul lui Dinamo a spus:

"O primă repriză bună, dar apoi ne-am pierdut luciditatea. Vrem să construim o echipă de titlu, dar mai e de muncă, vor mai fi hopuri.

Sunt 3 puncte, dar puteam să le pierdem. I-am dat șansă Timișoarei în repriza a doua, am făcut greșeli și puteam primi și golul doi. În fotbal, când prinzi o echipă așa cum e Timișioara acum, nu trebuie să-i acorzi șanse.

Gnohere a avut două ocazii mari, dar el trebuie să mai lucreze cu dreptul, pentru că dacă putea da cu stângul acolo, sigur marca. Sper să vină mai multă lume la meciurile viitoare și să reușim și noi să jucăm mai bine decât în acest meci.

Pentru meciul cu CFR Cluj o să fac niște schimbări, poate că trebuia și acum să schimb mai mult". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
bazileon
bazileon  •  31 Iulie 2016, 18:15

Aveti o obsesie cu acesti jucatori, hai sa fim seriosi: bietul Tucudean e terminat de mult, unfortunately.

calinescu_
calinescu_  •  31 Iulie 2016, 08:55

FALCOSULE , URECHEAZA-L IN PRIMUL RAND PE FIUL TAU ....!!!! ROMERA SI PENEDA N-AU FATZA DE DINAMO , IAR BUSULADZICI ESTE DESTUL DE MODEST ....!!!! NU MAI VORBESC DE ACEST POPA ....!!!! DACA ADUCEATI PE PUFI , PE TUCUDEAN , PE LAURENTIU RUS SI UN INCHIZATOR DE TIPUL LUI MOKE SAU GABY MURESAN , NOI CASTIGAM CAMPIONATUL LA PAS ....!!!! NE TREBUIE UN TURN DE CONTROL LA MIJLOC , ACEST BUSULADZICI PARE DOAR O UMBRA A TURNULUI DE CONTROL ....!!!!

1266691120024674
Adryan Adryan  •  31 Iulie 2016, 08:39
Postat de dinamo_fan pe 31 Iulie 2016, 00:32

Ando...schimbarile alea trebuiau facute mai devreme..Nedelcearu cu Marc, Lazar cu Petre. Serban cu cine vrei tu...dar mai devreme. Si zi-le sa nu mai de mingile alea la adversar in centru ca la greselile alea o echipa care se respecta ne baga multe azi. Dincolo Lazar ala e nebun, a dat 40 de centrari si cornere care nu s-au ridicat 1 metru din pamant. Lasa-l 2 zile sa manance si apoi cheama-l la antrenamente.

Daca ai o modalitate de a-l contacta pe Andone (poate locuiesti in Bucuresti) i-ai putea spune exact ce ai scris aici...incredibil ce pase si centrari da baiatul ala...parca e copil de clasa a 4-a.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează