FOTBAL  »  Superliga  »  ANDONE A ARUNCAT MĂNUŞA RIVALILOR

Andone: "Luăm titlul cu 5 puncte avans"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2008 00:00

Tehnicianul consideră că ar fi avut 4 puncte în faţa Stelei dacă echipa sa ar fi beneficiat de arbitraje corecte

Ioan Andone bravează în săptămîna decisivă în lupta pentru titlu. Deşi liderul a pierdut printre degete un avantaj de 11 puncte faţă de Steaua, "Fălcosul" e convins că finalul de campionat nu-şi va desemna cîştigătorul la fotografie.

Tehnicianul consideră că ar fi avut 4 puncte în faţa Stelei dacă echipa sa ar fi beneficiat de arbitraje corecte

Ioan Andone bravează în săptămîna decisivă în lupta pentru titlu. Deşi liderul a pierdut printre degete un avantaj de 11 puncte faţă de Steaua, "Fălcosul" e convins că finalul de campionat nu-şi va desemna cîştigătorul la fotografie.

"Dacă lucrurile vor decurge normal, vom cîştiga campionatul la 5 puncte faţă de Steaua. Nu mă interesează ce fac alţii. Dacă noi jucăm, ne vom impune clar. Jucătorii trebuie să fie afectaţi de cum jucăm noi, nu de revenirea Stelei. Să realizeze că jucăm cu un tempo mai jos", a declarat Andone

Tehnicianul crede că toboganul clujenilor a fost deschis de înfrîngerea cu Steaua, 1-3, "una nedreaptă". "Un rezultat corect era să nu pierdem în Ghencea. De acolo ni se trage nouă, fiindcă acolo am jucat bine. Meciurile cu Steaua şi Dinamo au fost bune, integral. Şi mai e ceva. Cu Pandurii am avut gol clar al lui Semedo, anulat de arbitru. Dacă există un om care să susţină că n-a fost gol valabil la Semedo n-are ce căuta în fotbal. Şi acelaşi arbitru (n.r. - Lucian Dan) nu-l dă afară pe Lovin la 1-1 în meciul Steaua - UTA. N-am nimic cu el, dar de ce se întîmplă toate contra noastră? Pentru noi au fost două greşeli majore în campionatul ăsta, la Bistriţa şi cu Rapid. Puneţi doar greşelile din returul ăsta împotriva noastră. Trageţi o linie şi gîndiţi-vă din ce cauză se fac atîtea greşeli. Dacă nu ar fi fost greşelile, am fi avut minimum 4 puncte în faţă acum", a încheiat Andone.

"Nu ştiu dacă vom putea face maximum de puncte, 21, dar cu siguranţă vom termina măcar cu un punct înaintea Stelei"
Iuliu Mureşan


"Mioveni e Steluţa II"

În viziunea clujenilor, Steaua are mai mulţi sateliţi. Oficialii liderului cred că şi Mioveniul a intrat în sfera de influenţă a Stelei. "Steaua are în ultima etapă acasă cu Steluţa (n.r. - Gloria Buzău). Se pare că şi Mioveniul e tot Steluţa mai nou, o echipă care s-a înscris într-un anumit cerc. Noi avem meci la Mioveni şi sînt sigur că vor fi în teren jucătorii menajaţi de Cîrţu în Ghencea", a spus Mureşan. "Steaua va avea 3 meciuri de foc: cu Poli, Craiova şi Dinamo", a adăugat oficialul liderului.

Stăncioiu şi Mureşan titulari
Cadu e suspendat pentru partida cu Unirea Urziceni, iar portarul Lars Hirschfeld a plecat în Germania pentru un control, el acuzînd dureri la spate. Canadianul va fi înlocuit de Eduard Stăncioiu. În locul lui Cadu va juca din primul minut Gabriel Mureşan, mai ales că Sandberg nu face parte, surprinzător, din lot. Rezerva pentru postul de stoper va fi ivorianul Viera! Semedo nu s-a antrenat după partida cu Pandurii şi ar putea începe din postura de rezervă meciul cu trupa lui Dan Petrescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
 •  09 Aprilie 2008, 16:42

cfr-ul nu cumva este steluta 20? dak toate echipele is satelitii stelei cfr-ul de ce a inceput sa scada ritmul...normal...fiindca este satelitul stelei si steaua trebuia sa treaca de cfr >:)

 •  09 Aprilie 2008, 14:46

Am impresia ca aici sunt doar oite pe blog....tot o dati cu meciul ala cu Gloria BN,cand de atunci Steaua a primit 11 puncte cadou de la arbitrii si echipe de 2 bani,vezi buzau si altii...Adevarat este ca nici CFR nu joaca bine in ultimele meciuri si normal ca Ando e alarmat si trebuie sa motiveze echipa si pe el insusi..asa ca oitelor ciocu mic...

 •  09 Aprilie 2008, 12:30

Da de punctele luate cu japca in tur, vezi Bistrita,Pandurii,ce zici Ando?Alea nu conteaza?S-au de alea s-a uitat.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează