FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone: "Negociem transferul lui Mitreski, căpitanul Macedoniei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2010 00:00

Tehnicianul trupei din Ştefan cel Mare spune că a demarat tratativele pentru aducerea lui Igor Mitreski (31 de ani), fundaş al lui ŢSKA Sofia şi căpitan al naţionalei Macedoniei.

"Pe Soporan l-am testat, dar nu avea rost sa îi stricăm şi lui socotelile, dacă nu eram siguri că îl vom folosi. I-am mulţumit şi ne-am luat la revedere, iar el mi-a mulţumit că i-am oferit oportunitatea asta.

Noi avem cinci fotbalişti pe postul lui şi mai discutăm despre aducerea unui jucător străin: Mitrevski, căpitanul echipei naţionale a Macedoniei", a declarat Ioan Andone la Sport Total FM.

Mitreski a jucat în trecut pentru Energie Cottbus, Beitar Ierusalim, Spartak Moscova, dar şi Universitatea Craiova (în 2005).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mario_2987
mario_2987  •  23 Iunie 2010, 16:42

eu zic ca pandev e capitanul macedoniei ..dar in fine daca voi spuneti ca e capittan e posibil ...in amicale poate cand nu sunt veniti cei din vestul europei la nationala ...

alkalinero
alkalinero  •  23 Iunie 2010, 14:10

ce are mai oameni buni ,, 31 de ani cred ca e vasta jucatorilor care trebuie adusi in Romania Italia a luat campionate mondiale si europene nu cu 1 singur jucator ci cu mai multi de 32 35+ .. nu e cazul in Romania dar am impresia ca toata lumea cumpara fotbalisti dupa nume.. cazul lui dinamo din urma cu ceva ani.. la luat steaua pe Hamutovsky gata... dinamo vino cu bomba portarilor ... DELWARTE... super tare numele..

ciupi0812
ciupi0812  •  23 Iunie 2010, 13:46

de negociat se poate negocia pentru oricine cu oricine si oricand. transferul este alta probleme, nicht wahr?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează