FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, MIERCURI, 21:15, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Andone nu ştie încă cine va juca lîngă Dănciulescu în atac » Surpriza Ţucudean

George Ţucudean, 1,87 metri, are şi avantajul staturii în faţa lui Ganea, care este mai scund cu zece centimetri
Foto: Raed Krishan
George Ţucudean, 1,87 metri, are şi avantajul staturii în faţa lui Ganea, care este mai scund cu zece centimetri Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 22 mai 2011 21:15

Atacantul a marcat singurul gol de la Timişoara, iar Ioan Andone se gîndeşte să-l titularizeze în finala Cupei cu Steaua

În Ştefan cel Mare se pregăteşte intens meciul de miercuri, din finala Cupei României Timişoreana, cu Steaua. Ioan Andone caută să corecteze greşelile, de fapt, să retuşeze ce se mai poate, în special în apărare, acolo unde problemele nu s-au rezolvat de la începutul sezonului!

Ofensiva e singurul compartiment care funcţionează şi unde Ioan Andone are soluţii multiple. Antrenorul de 51 de ani se gîndeşte să-l surprindă pe Cosmin Olăroiu cu George Ţucudean, atacantul surpriză al "cîinilor" din acest retur. Fotbalistul de 20 de ani a marcat cu Timişoara printr-o lovitură de cap după o centrare perfectă a lui Torje şi are avantajul că este mult mai eficient decît contracandidatul său, Liviu Ganea.

Atacantul de 23 de ani trece printr-o perioadă nefastă, nemaigăsind calea golului de 12 meciuri, mai exact de pe 6 aprilie! În funcţie de cum se vor pregăti cei doi la antrenamentele dinaintea meciului cu Steaua, Andone îi va alege un coleg lui Ionel Dănciulescu.

"Vreau să joc cu Steaua, mi-aş dori să marchez dacă se poate, dar mai important e să bată Dinamo şi să luăm Cupa pentru a-i face fericiţi pe suporteri"
George Ţucudean, atacant Dinamo


4 goluri a marcat Ţucudean în cele 529 de minute jucate pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
jean21
jean21  •  23 Mai 2011, 12:39

tipic romanesc ..fratilor nu uitati ce a facut danciu pt fotbalul romanesc si in special pt dinamo .. trece printr-o perioda proasta dar isi revine .varsta nu conteaza mult la fotbalisti parerea mea ...uitati va la ilyes ce bn a jucat in campioantul asta .RESPECT DANCIU ..FORTZA DINAMO

florianveress
florianveress  •  23 Mai 2011, 10:29

Eu zic să intre Dudu Georgescu. Sunt de aceeaşi vârstă...Andone, lasă-ne...

l0gan.
l0gan.  •  23 Mai 2011, 09:06

si de ce pe danciulescu baba aia nu mai e instare sa faca o preluare cu pareree de rau despre el dar are si el o varsta

Vezi toate comentariile (7)
Comentează