FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone semnează azi cu Dinamo

Ioan Andone, Andone, TSKA Moscova
Ioan Andone, Andone, TSKA Moscova

Articol de - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

"Fălcosul" va negocia la prînz direct cu Badea, după ce s-a înţeles aseară cu Borcea. Dacă nu se face afacerea, Bergodi e a doua variantă, iar Ionuţ Badea a treia

Lucrurile se schimbă de la o oră la alta la Dinamo în privinţa viitorului antrenor. Luni seară s-a negociat cu Cristiano Bergodi, ieri la prînz în biroul lui Nicolae Badea a fost prezent Ioan Andone. Spre seară, Borcea s-a mai întîlnit cu "Fălcosul", spera ca l-a convins, iar azi la prînz e o nouă întîlnire, se vrea a fi decisivă, între Badea şi Ando.

"Faci ce vrei, doar semnează!"
Chiar dacă a cerut jumătate de milion de euro salariu stagional, speriîndu-i pe acţionari, Andone - care a negociat ieri dimineaţă şi cu George Copos! - a fost impresionat de planurile lui Borcea. Fostul antrenor al "cîinilor" din perioada martie 2003 - decembrie 2005 ar urma să fie manager general, să aibă mînă liberă la transferuri. I s-au promis întăriri serioase, buget de achiziţii de 3 milioane de euro, iar salariul să fie undeva în jurul a 300.000 de euro pe an. "Jur că o să ai mînă liberă! Faci ce vrei, iar suporterii vor fi lîngă tine! Hai să semnăm actele!", l-a luat tare Borcea. Aseară, Andone era tentat să zică azi "da". A primit aceleaşi garanţii şi de la Badea. Cei doi se văd la prînz, oficialii clubului afirmînd că poate fi întîlnirea decisivă. Cornel Ţălnar va fi unul dintre secunzi.

Încă se tem
Bergodi a rămas în România. Şi el a cerut salariu de 500.000 de euro pe an, i s-au garantat maximum 180.000 de euro. "A rămas să mai vorbim, mingea e la mijloc, o dăm de la unul la altul. E timp, nu ne grăbim", spunea ieri italianul. Ca să nu fie prinşi în ofsaid, în cazul în care nici Ando, nici Bergodi nu acceptă condiţiile, şefii dinamovişti au reluat legătura cu antrenorul lui Inter Curtea de Argeş, Ionuţ Badea. Tehnicianul de 34 de ani are cîteva avantaje de partea sa: a fost jucător în Ştefan cel Mare şi acceptă un salariu de circa 10.000 de euro lunar.

Sondaj dinamovisti.ro
Ce antrenor preferi la Dinamo:
1. Andone    67%
2. Bergodi    33 %
Total votanţi: 1.827 de voturi

"Aş alege Dinamo"
Ando a mărturisit aseară, la GSP TV, că-l tentează să fie managerul general al fostei sale echipe

- Domnule Andone, aţi vorbit şi cu Rapidul, şi cu Dinamo. Ce-aţi ales?
- Am mai cerut timp de gîndire. Dinamo mi-a propus un proiect mai bun, Borcea mi-a zis că vrea să stea mai mult prin străinătate, eu să mă ocup de tot, să fiu manager. Tentant! Dinamo îmi oferă prea multe, mă şi sperie, sincer, acest lucru! Aş alege Dinamo, eu vreau să trag la titlu, vreau proiecte îndrăzneţe, dar...

- Dar?
- Nu e chiar atît de simplu, de aceea am mai solicitat timp. Mă gîndesc că şi suporterii Rapidului au fost minunaţi cu mine...

- Ce-ar trebui să facă şi Copos ca să vă sperie?
- (rîde) Nu ştiu, să vedem. Să-l aducă pe Mihai Stoica preşedinte şi semnez de urgenţă!

"Dacă am rezistat 3 ani cu 9 acţionari, cu doar 3 stau sigur 6 ani. Condiţia e ca dinamoviştii să-mi ofere ceva ca lumea"
IOAN ANDONE

"În cazul în care mă întorc în Ştefan cel Mare, o să readuc fanii la stadion şi le promit angajament, dăruire, spectacol"
IOAN ANDONE

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
 •  26 Mai 2010, 23:42
Postat de sevilla_1986 pe 26 Mai 2010, 11:05

Echipa din groapa se misca frumos! Nu pierde timpul!

bah kktule ce mortii tai comentezi anu trecut unde o sugeati ??aa ai uitat?? j333t da-te drq :))))

 •  26 Mai 2010, 23:10

eric si patvulescu la dinamo. sa plece n2

 •  26 Mai 2010, 18:25

esti cel mai tare antrenor daca vi tu suporteri o vina din nou pe stadion si titlul o sa fie 99 la suta a lui te asteptam fortza dinamo

Vezi toate comentariile (41)
Comentează