FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone spune tot! Ultimele detalii despre transferurile făcute + reproș la adresa lui Șumudică: "Ne face de râs"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 18:43

Ioan Andone s-a luat de Marius Șumudică din cauza ironiilor pe care acesta le face la adresa Stelei și îi atrage atenția că imaginea fotbalului românesc are de suferit.

De asemenea, antrenorul lui Dinamo a discutat și despre ultimele achiziții ale echipei sale, dar și despre planurile pe care le are pentru această săptămână. 

"Șumudică trebuie să înțeleagă că mai merge câte o glumă, dar tot ce apare pe site-urile internaționale ne face de râs.

E un antrenor foarte bun, care a câștigat un campionat. Să o lase cu FCSB sau mai știu eu cum. Că unii țin cu ei, că unii nu, asta e altceva", a zis Andone la Digi.

....despre noul transfer, Busuladzici: "E un bun pasator. În ce am urmărit eu în Danemarca asta am văzut. Dă pase simple, e de profil defensiv, l-am văzut la duelurile unu la unu. E agresiv. Mie îmi place. Nu dă pase dificile, dar pierde puține mingi. Ne va ajuta"

...despre Puljici: "A spus bine ce a zis pentru GSP (Detalii aici). Clubul i-a făcut o ofertă, el n-a mai răspuns. Am abandonat pista. Dacă are atâtea oferte vă dați seama că poate pleca la salarii de zeci de mii de euro"

...despre Maximiliano Oliva, fundaș central de 26 de ani: "Va face vizita medicală, va sta câteva zile. N-a prea evoluat în ultima vreme. Trebuie să-l văd, nu știu în ce formă e"

...despre alte transferuri: "Sunt discuții, suntem pe ultima sută de metri. Dacă apare ceva extrem de bun, mai așteptăm, dar altfel, până săptămâna viitoare trebuie să transferăm tot. Nu mai avem timp, decât dacă e vorba de vreun fotbalist important"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
aldan
aldan  •  30 Iunie 2016, 08:28

Ando, ma tem ca nu te afli tocmai în postura de a da lecții de moralitate... Când i-ai arătat *** lu' Valentin, pe Ghencea, nu ne mai făceam de ras?!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10205260305934628
Laurian Orian  •  30 Iunie 2016, 01:08

Nu întelelg de ce mi-ati sters comentariul.Nu am jignit pe nimeni. Chiar vad comentarii care nu ar trebui sa apara în felul în care sunt scrise. Macar dati explicatii...

el11
el11  •  30 Iunie 2016, 00:47

Pana acum , nea Ando , nu ai adus mai nimic , din 7 jucatori anuntati , s-or facut 5 si din aia 5 or mai ramas 2-3. Cipriotu ala o venit in probe , argentinianu pare sa vina tot in probe iar pe Busuladzici ala chiar nu imi dau seama de unde l -ai scos . Momentan is foarte sceptic in privinta sezonului viitor .

Vezi toate comentariile (45)
Comentează