FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL-CFR CLUJ 1-0

Andrea Mandorlini: "Nu mi-am recunoscut elevii, nu ne-am ridicat la nivelul Oţelului"

Articol de - Publicat duminica, 07 martie 2010 00:00

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini,  admite superioritatea trupei lui Dorinel Munteanu în meciul pierdut de echipa sa astăzi, la Galaţi, şi spune că elevii săi au fost de nerecunoscut.

"Recunoaştem că n-am făcut un joc bun şi în condiţiile astea nu aveam cum să câştigăm. Campionatul este însă lung, dificil, echilibrat şi alte echipe pierd surprinzător, abia la final vom vedea ce se va întâmpla.

Astăzi am dat de o echipă care joacă în viteză, iar noi n-am reuşit să ne ridicăm la acelaşi nivel. Nici un meci nu este uşor, dar sperăm ca în partida cu Dinamo să jucăm mai bine", a declarat Andrea Mandorlini la conferinţa de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  08 Martie 2010, 16:50

ABSOLUT PENIBIL A EVOLUAT CFR...EU IAS FI TRIMIS SPRE CLUJ CU TRENUL ..RUSINE ...

mich
mich  •  08 Martie 2010, 15:48

Felicitari Otelul. Ati fost buni. ...pe cand jucatori de viteza si la CFR? Hai CFR!

otelarul_123
otelarul_123  •  08 Martie 2010, 00:36

Forta Otelul ! Sper sa redevenim aceea echipa de acum cativa ani, care era extrem de greu de batut pe teren propriu ... numai ca acum aducem si puncte din deplasare . Succes CFR in continuare dar trebuie sa recunoasteti superioritatea Otelului din acest meci !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează