FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Andrei Cordea afectat de criticile lui Becali: „Mi-au trimis declarațiile și cei din familie”

Foto: Andrei Cordea
Foto: Andrei Cordea

Articol de , - Publicat marti, 09 mai 2023 12:45 / Actualizat marti, 09 mai 2023 12:55

FCSB a trecut de Sepsi cu 3-1 și rămâne în cărți pentru titlul de campioană a României. Golul înscris de Andrei Cordea din pasa lui Florinel Coman a pecetluit soarta partidei de pe Arena Națională.

Dacă în ianuarie Augsburg oferea 3 milioane de euro pentru Andrei Cordea, ultimele evoluții ale mijlocașului de 23 de ani l-au tras în jos și i-au adus statutul de rezervă. După golul înscris împotriva covăsnenilor, fostul mijlocaș al celor de la Hermannstadt a vorbit deschis despre perioada dificilă de la începutul acestui an.

Gigi Becali dezvăluie o „convenție” cu Mihai Rotaru pentru finalul sezonului: „Bă, fratele meu mai mic! Tu mă faci campion, iar eu te fac pe tine locul 3”
FCSB
Gigi Becali dezvăluie o „convenție” cu Mihai Rotaru pentru finalul sezonului: „Bă, fratele meu mai mic! Tu mă faci campion, iar eu te fac pe tine locul 3”

VIDEO. Andrei Cordea afectat de critici: „N-a fost ușor”

Întrebat dacă a fost afectat de criticile patronului din ultima perioadă, Andrei Cordea a răspuns:

Da, n-au fost ușor de digerat. Mi-au trimis mai multe clipuri părinții și cei din familie, dar am rămas o persoană la fel de modestă. Muncesc în fiecare zi și, indiferent că intru 10-15 minute, încerc să-mi fac treaba pe cât de bine pot. Îmi doream foarte mult să marchez, din păcate am avut alte ocazii mari în alte jocuri. Am rămas serios și am fost convins că Dumnezeu mi-a pregătit ceva mai bun”, a spus Andrei Cordea.

Mijlocașul consideră că CFR Cluj nu a ieșit din lupta pentru titlu și crede că totul se va juca până în ultima etapă.

„Eu sunt genul de persoană care cred atunci când se termină tot. Cât mai sunt șanse, CFR va lupta în continuare. Avem avantajul de a avea alte două jocuri acasă, dar trebuie să învingem în meciul direct cu Farul și să se mai încurce și ei. Noi suntem mai uniți ca niciodată și am arătat că ne putem bate cu orice echipă pe teren propriu”, a mai afirmat Andrei Cordea.

Citește și alte știri despre FCSB:

Imposibil de recunoscut » A „invadat” terenul și a plonjat pe gazonul ud, imediat după FCSB - Sepsi 3-1

L-a auzit pe Ovidiu Popescu și a început să râdă: „Declar public că 99% se uită și aprind lumânări!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
iulihenry
iulihenry  •  09 Mai 2023, 14:12

Stucane despre cazul asta nu faci editorial? Ah stai ca nu il cheama Hagi pe ala de a criticat, il cheama Gigi si are voie. Doar Hagi ii face pe baieti sa planga, nea Gigi ii baga in depresie; 2 situatii diferite.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close