FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Cristea a revenit pe teren după 15 luni: ”Mi-am dat restart”

Articol de - Publicat marti, 31 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 iulie 2012 21:25

Andrei Cristea e satisfăcut că a jucat din nou, după un an şi 3 luni, acum aşteaptă să înscrie pentru Dinamo


15 mai 2011. E ziua în care Andrei Cristea a împlinit 27 de ani, dar şi ziua în care atacantul bifase ultimul său meci oficial în fotbalul mare, marcînd de două ori în partida cîştigată de echipa lui de atunci, Karlsruhe, în faţa celor de la Union Berlin (3-2). Apoi a pătimit din cauza genunchiului drept, operaţie, plus recuperare, şi de-abia duminică seară, pe 29 iulie 2012, a revenit pe gazon.

"Cu Iaşiul a fost un meci special pentru mine. Am dat restart, am trecut peste cea mai neagră perioadă din cariera şi din viaţa mea. Nu voi renunţa să cred că pot ajunge, din nou, la cel mai înalt nivel. Aştept şi meciul de la Braşov, pe care trebuie să-l cîştigăm, şi amicalul de gală cu Barca, probabil cea mai puternică echipă din lume".

22 goluri a marcat Cristea pentru Dinamo în 49 de meciuri, în toate competiţiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gonta
gonta  •  01 August 2012, 18:12

Imi place Cristea insa el este mai mereu acidentad sper sa se faca bine si sa revina la forma care a avuto acum citiva anii in urma sper sa nu fiea ca Florin Bratu care dupa acidentare nu sia mai revenit pacat

the_rite
the_rite  •  31 Iulie 2012, 09:02

Ei... Nu fiti rai! E greu cand nu te mai tine genunchiul! Poti juca fotbal. Dar nu de inalt nivel... Sa vedem cum e recuperarea...

zona__magheru
zona__magheru  •  31 Iulie 2012, 02:07

Sper sa te fii facut bine .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează