FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 2-0

Andrei Cristea: "Batem Oţelul şi luăm campionatul"

Andrei Cristea, Cristea, Dinamo
Andrei Cristea, Cristea, Dinamo

Articol de - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Andrei Cristea (25 de ani) spune că şi-a luat revanşa în faţa Stelei şi crede că Dinamo devine favorită la titlu, dacă va cîştiga duminică la Galaţi

- Andrei, felicitări! Ai marcat împotriva Stelei în tricoul lui Dinamo.
- Dedic acest gol tuturor dinamoviştilor din lume, dar în special lui Dolha şi lui Dragoş Grigore. Mi-am dorit mult să dau gol şi sînt foarte fericit.

"Le-am dat o palmă!"
- Ai vrut să te răzbuni pe Steaua pentru că a renunţat uşor la tine?
- Nu e vorba de răzbunare sau de ură. Mie nu-mi place să plătesc poliţe, dar au fost persoane în Ghencea care au crezut că sînt terminat ca fotbalist. Uite că le-am dat o mare palmă în seara asta, ca să vadă ei cine e Andrei Cristea! ;)

- Crezi că Gigi Becali te regretă acum?
- El e un om extraordinar, foarte sufletist! Totuşi, i-am arătat că a greşit cînd s-a luat după unii şi alţii. Trebuia să aibă mai multă încredere în mine.

- Ce şanse are acum Dinamo la titlu?
- Nu am obţinut nimic. Trebuie să rămînem la fel de concentraţi şi să tratăm fiecare partidă cu seriozitate maximă. Ne aşteaptă un meci cel puţin la fel de dificil, cu Oţelul. Dacă batem acolo, cred că vom deveni favoriţi la titlu!

"Îmi pare rău de Zapata, nu vreau să spun nimic de el. I se poate întîmpla oricui. Şi eu aş putea rata din doi metri"
ANDREI CRISTEA

"S-a văzut că le-a fost teamă de noi, steliştii au dat prea mult din gură înaintea meciului. Noi ne-am văzut de treabă şi am vorbit pe teren"
ANDREI CRISTEA

Cifrele confirmă, Dinamo a fost superioară
Dinamo    Parametru    Steaua
10    Şuturi la poartă    6
4    Şuturi pe poartă    1
51,2    Posesie    48,8
101    Acţiuni utile    65
6    Ocazii    2

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (71)
 •  18 Martie 2010, 13:27

cand o zbura porcu luati voi campionatul o sa vedeti duminika la galati ce va asteapta javrelor!!!muie dinamo

beyou
beyou  •  18 Martie 2010, 13:27

stelisti isi exprima frustrarea cum stiu ei mai bine !Inainte de meci postari cu 3-0 ,2-0, 4-0! Aveati dreptate 0 pentru voi 2 pentru noi! Si un 0 mai mare la suturi pe poarta! La Galati o comit ei sigur ca dupa una calda vine una rece! Aseara a castigat cine a fost mai bun ! BISNITARILOR!

 •  18 Martie 2010, 12:45

Andrei Cristea nu este fotbalist,daca ar juca cu jucatorii Stelei din anii "80 si-ar da seama de aceasta si ar face ceva ce i se potriveste, nicidecum sa joace fotbal,le ia banii unor patroni de carton cum de carton este si el,Rusineeee!!!Fotbal=Balci Romania tara de carton innegrit!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează