FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Andrei Cristea: "Sînt cu sufletul lîngă Dinamo, merg pe 1 solist. Poate văd meciul din PCH"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2010 00:00

Andrei Cristea se arată dezamăgit de hotărîrea Comisiei de Disciplină de a-i menţine suspendarea şi pentru meciul cu Steaua şi spune că ia în calcul varianta de a urmări derby-ul de duminică din Peluza Cătălin Hîldan.

"Sînt puţin supărat că nu joc, dar astea sînt legile şi nu avem ce să facem. Nu mă mai aşteptam să se întoarcă decizia. Oricum, nu asta e problema acum, sper ca băieţii să bată chiar şi fără mine. Eu pot doar să le mulţumesc celor care au judecat ieri această speţă, cred că aş fi avut dreptul legal de a putea evolua contra Stelei.

M-am obişnuit cu ideea, mă voi bucura foarte mult dacă Dinamo învinge. Sînt cu sufletul acolo, mă voi gîndi dacă merg sau nu în galerie. Ne dorim să ieşim din criza de rezultate şi numai o victorie ne poate ajuta. Merg pe 1 solist!", a comentat Cristea la Contraatac, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
gogoasainfuriata
gogoasainfuriata  •  14 Octombrie 2010, 22:59

A fost mana lu ciobanuuu, steaua echipa de kkt

alexiulian1993
alexiulian1993  •  14 Octombrie 2010, 21:34

Dinamo-Steaua live pe SPORT-ACTUAL. T K.necesita inregistarea

anunturiimobiliareparticulari
anunturiimobiliareparticulari  •  14 Octombrie 2010, 21:29

Cauti sa cumperi/inchiriezi un apartament sau o garsoniera?La noi gasesti anunturi exclusiv de la particulari cu poze si detalii complete.Mii de anunturi noi in fiecare zi. w.ww.anunturidelaparticulari.ro

Vezi toate comentariile (16)
Comentează