FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Andrei Ionescu e cel mai relaxat fotbalist din România » O jumătate de miliard degeaba!

Articol de - Publicat duminica, 23 ianuarie 2011 00:00

Olteanul plătit cu 13.000 de euro pe lună e singurul jucător din lot pe care Lăcătuş nu-l mai foloseşte nici în amicale

Andrei Ionescu e cel mai bine plătit de la Steaua, luînd în calcul raportul dintre numărul minutelor pe care le joacă şi banii pe care îi cîştigă. Mijlocaşul de 21 de ani ia 13.000 de euro lunar, adică peste 500 de milioane de lei vechi! Şi pentru asta doar se antrenează! În turul campionatului n-a avut apariţii decît pe banca de rezerve. Mai nou, nu mai prinde echipa nici în meciurile amicale.

Vineri, antrenorul n-a avut încredere să-l trimită pe teren nici contra echipei secunde a lui Hoffenheim. "Micul Balaci", cumpărat de la Craiova pe 500.000 de euro, a fost singurul jucător de cîmp care n-a bifat nici un minut în partida amicală. Ionescu s-a obişnuit deja cu statutul pe care îl are acum la Steaua şi nu vrea să plece nici în ruptul capului. Acum patru luni a refuzat să meargă împrumut la Urziceni. A avut oferte şi în iarna asta. Mircea Rednic s-a rugat de el să vină la Hazar Lankaran, pînă cînd "Puriul" s-a enervat: "Are nişte fiţe, nişte figuri... Îl luam în Azerbaidjan, unde ar fi avut toate condiţiile, dar mi-a cerut şi ce nu am putut să-i dau! La ce pretenţii are Ionescu, nici lui Chelsea nu i-ar fi uşor să-l ia".

Gigi e disperat: "Nu mai scap niciodată!"
Patronul Stelei face tot posibilul să scape de Andrei Ionescu, însă eforturile sale sînt zadarnice. "L-am chemat de mai multe ori şi am încercat să-l dau la alte echipe, însă el nici nu vrea să audă. Mi-a zis că îi convine să stea la echipa a doua. Nu ştiu ce să mai fac, m-a păcălit Mititelu şi nici nu mai scap de el! Am auzit că l-ar vrea nişte ruşi, ar fi ceva senzaţional să-l dăm!", a răbufnit Becali.

"Ionescu nu joacă din ordinul meu. Dacă-l băgăm în amicale o să creadă că e util şi atunci chiar că nu mai pleacă niciodată!"
Gigi Becali, patron Steaua

Dragomir îl laudă
Un susţinător înfocat al mijlocaşului stelist este preşedintele LPF, Dumitru Dragomir. "La orice echipă m-aş duce, l-aş transfera pe Andrei Ionescu. E un fotbalist senzaţional, nu sînt trei ca el în România! Nu ştiu de ce nu joacă la Steaua!", a spus şeful LPF.


16 meciuri a evoluat Andrei Ionescu la Steaua în două sezoane şi jumătate. El nu a marcat nici un gol

500.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul mijlocaşului în ianuarie 2009. Craiova deţine 50% dintr-un eventual transfer

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
petrusm
petrusm  •  23 Ianuarie 2011, 17:07

GIGI NUMESTE LA STEAUA PE NEAGOE ANTRENOR CA E BUN...ACUM II ANTRENEAZA PE GAMAN SI BARBOIANU PE TERENURI FARA GAINI SI RATE ...STIE NEAGOE UN TEREN CARE NU ARE GAINI SI RATE....

cristimcl
cristimcl  •  23 Ianuarie 2011, 16:31

Dupa o stire ca asta, nu-ti vine decat sa plangi. Atat amatorism nu cred ca mai exista la vreun club care se vrea de top. Absolut penibil

star01
star01  •  23 Ianuarie 2011, 11:33

...SI ASA ESTE OBISNUIT CU LIGA A DOUA!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează