FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Andrei Ionescu: "Sper că voi discuta cu conducerea cu privire la viitorul meu la Steaua"

Andrei Ionescu
Andrei Ionescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 decembrie 2010 00:00

Mijlocaşul echipei Steaua Andrei Ionescu a declarat că pentru el nu a fost un an prea bun din punct de vedere profesional, din cauza jocurilor puţine la prima formaţie "roş-albastră" şi urmează să aibă o discuţie cu conducerea în acest sens.

 

"A fost un an greu, l-am început şi cu câteva accidentări. Un an trist, fără prea mari realizări. Acum încerc să uit de ultima perioadă şi să mă concentrez pe ce va urma. Îmi doresc în primul rând sănătate şi să joc mai mult.

Bucuria fotbalistului este să joace, iar eu în ultimul timp am făcut-o doar pentru echipa a doua şi nu sunt foarte fericit cu acest statut. Îmi doresc să discut cu conducerea, să văd care sunt gândurile cu mine, iar anul viitor să fie mai bun", a spus Andrei Ionescu.

Ionescu este unul dintre jucătorii la care Gigi Becali a declarat că este dispus să renunţe în această iarnă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
stelistul51
stelistul51  •  21 Decembrie 2010, 07:43

nu inteleg de ce nu i se da o sansa,il chinuie la steaua 2 intr un anonimat total.daca n aveti nevoie de el lasati l saracu sa si castige o paine mai buna,sa si faca meseria. eridicol cum se comporta steaua cu acest fotbalist,e tanar ,tehnic,de perspectiva si voi trageti cu anghelov la 33 ani care va papa banii degeaba.

claudel22
claudel22  •  19 Decembrie 2010, 20:06

steaua va termina pe locul 12

aki09
aki09  •  19 Decembrie 2010, 03:50

pacat! o foarte mare prostie ar fi sa nu continue la steaua si sa nu fie jucat mai des! :(

Vezi toate comentariile (6)
Comentează