FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-1

Edi a avut dreptate! Andrei Ivan, o nouă evoluţie modestă! Cifre horror pentru atacantul Craiovei

Andrei Ivan, o nouă evoluție modestă. Foto: Imago Images
Andrei Ivan, o nouă evoluție modestă. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 14:37 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 16:17

Andrei Ivan (26 de ani), atacantul de la CS Universitatea Craiova, și-a propus să crească și să fie din ce în ce mai bun. Cifrele sale din meciul cu CFR Cluj (1-1) arată că are de unde.

În perioada rezervată preliminariilor Euro 2024, neconvocarea lui Andrei Ivan la echipa națională a stârnit o adevărată dezbatere. 

Oficialul lui FC Argeș îl face praf pe fostul antrenor al piteștenilor: „El stătea cu țigara electronică în gură la antrenamente, altceva nu făcea”
FC ARGEȘ
Oficialul lui FC Argeș îl face praf pe fostul antrenor al piteștenilor: „El stătea cu țigara electronică în gură la antrenamente, altceva nu făcea”

Andrei Ivan, o nouă evoluție modestă

Pe atacantul Universității Craiova nu l-a lăsat indiferent, dimpotrivă. „Mă ambiționează lucrurile care s-au spus despre mine în trecut. Vreau să cresc, să fiu din ce în ce mai bun și să marchez goluri pentru Universitatea Craiova”, a comentat el, duminică seară, la finalul meciului cu CFR Cluj (1-1). 

Dacă derby-ul cu campioana e punctul de referință, atunci de aici pleacă Ivan în tentativa de a-și recupera locul la echipa națională:

  • 0 ocazii 
  • 0 goluri 
  • 1 șut spre poarta adversă, expediat „afară” 
  • 36 de pase, 86 la sută reușite 
  • 2 centrări, una reușită 
  • 11 baloane pierdute 
  • 33 de dueluri, 52 la sută câștigate 
  • 16 driblinguri, 75 la sută reușite

Dacă duelul cu ardelenii a fost inclus în planul său „de creștere”, e clar că nu-i încă ce și-a propus. Cu adevărat la înălțime a fost duminică doar la „pase reușite”, 86 la sută, și la „driblinguri reușite”, 75 la sută

Restul? Un singur șut, necadrat, 11 baloane pierdute, cele mai multe de la Universitatea, după Markovici (13), și doar jumătate dintre dueluri câștigate.

Momentan, nu ne gândim la titlu. Trebuie să terminăm pe podium. Nu vreau să comentez nimic despre cei de la CFR, dar nu mi se mai pare echipa din sezoanele trecute, mi se pare o echipă mai slabă. 

- Andrei Ivan, atacant CSU Craiova, la Digi Sport

Alexandru Ișfan și Ștefan Baiaram ar avea întinderi

Alexandru Ișfan și Ștefan Baiaram s-au adăugat duminică seară pe lista cu pacienți a doctorului Claudiu Stamatescu. Amândoi au fost înlocuiți în prima repriză a derby-ului cu CFR Cluj (1-1), cu probleme la mușchii inghinali. 

Diagnostic preliminar? Ei ar avea întinderi. Însă exact se va ști abia după un RMN, ce urmează să fie efectuat în cursul zilei de astăzi. 

„Toți jucătorii s-au întors cu probleme de la echipele naționale”, a comentat antrenorul Eugen Neagoe. În afara internaționalilor U21 Ișfan și Baiaram, contra CFR-ului a acuzat probleme și Vladimir Screciu, alt U21, înlocuit în partea secundă. Indisponibili mai sunt Bogdan Vătăjelu, în recuperare după o entorsă la gleznă, și Nicușor Bancu, de asemenea în recuperare, după ruptura de ligamente încrucișate suferită în noiembrie anul trecut.

VIDEO. „U“ Craiova – CFR Cluj 1-1 | Petrescu – supărat pe VAR, Neagoe – pe ratări

Citește și:

Ce a remarcat Gică Popescu după U Craiova – CFR Cluj: „Nu am văzut niciodată”

Rotaru continuă războiul cu FRF: „Jucătorii n-au venit OK de la lot”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
ipsilante
ipsilante  •  05 Aprilie 2023, 12:15

Din cate observ, Ivan are destui avocati care sa-i ia apararea cand joaca slab. Ba ca face si faza de aparare, ba ca el nu e atacant si ca creaza spatii pentru colegi, etc. Prostii! Fotbalul se joaca pe goluri iar Ivan joaca in fata, nici la mijloc, nici in aparare. Daca face si faza de aparare (cand o face!) asa trebuie, in fotbalul modern. In rest, Ivan este un mofturos si un capricios care joaca fotbal pe toane. Asa a facut-o mereu si peste tot pe unde a impresionat, la inceput (talent, viteza, etc) ca apoi sa dezamageasca prin indolenta, inconstanta si toanele lui. Cei de la Rapid Viena vedeau in el o lovitura castigatoare, cand l-au imprumutat. Dupa cateva saptamani s-au lamurit si l-au trecut pe linie moarta, apoi au renuntat. Asta e Ivan: talentat, viteza excelenta cu mingea la picior, executii fantastice dar, CAND ARE CHEF! Si, de obicei, nu prea are... Cei de la Club il rasfata si-l lauda ca deh, E IVAN! Edi insa, l-a citit si a procedat in consecinta. Din pacate, la Stiinta mai sunt rasfatate si alte "bunuri nationale", de ex. Markovic. Din cauza asta performanta la Stiinta este ca apa pe gasca: nu se prinde... Asta e adevarul, domnilor!

albalbastru72
albalbastru72  •  04 Aprilie 2023, 13:19

Botezatu loveste din nou.Doar ca am vazut si noi meciul,asta e greseala lui.Ivan a jucat foarte bine a creat in permanenta pericol,tactic a facut un meci perfect,a fost un piston pe toata banda stiga cu recuperari inclusiv in careu si ocazii bune de a marca.Domnul Aurelian din nou aceeasi mediocritate jurnalistica,spune numai neadevaruri o adevarata nulitate, depasit total de vremuri si dr vreme.

alex03036
alex03036  •  04 Aprilie 2023, 12:19

Autorul e tendențios: e extremă si nu atacant central. Statisticile trebuie sa ia in considerare si faza defensivă. Ivan ăsta aleargă pe toată banda dreaptă si il dublează pe Nndong tot timpul. El nu a centrat dar a creat spații pt ceilalți a intrat in combinații.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează