FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

exclusiv Acționarul „câinilor” și-a luat abonament la VIP: „Am spus deja: fără gratuități!” + Câte abonamente a vândut Dinamo până acum

Andrei Nicolescu
Andrei Nicolescu

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 18:02 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 18:25

Andrei Nicolescu, acționarul lui Dinamo, și-a cumpărat abonament la VIP pentru sezonul următor.

„Este abonamentul meu. Vreau să arătăm că noi, cei din club, vom cumpăra abonamente, așa cum am spus. Nu vor mai fi gratuități pentru nimeni, indiferent de numele lui”, a explicat Nicolescu gestul, pentru GSP.ro.

Acționarul „câinilor” și-a luat abonament la VIP: „Am spus deja: fără gratuități!” + Câte abonamente a vândut Dinamo până acum
Andrei Nicolescu a postat abonamentul de 1500 de lei la VIP pe InstaStory

De când au preluat echipa, conducătorii „câinilor” au redus considerabil numărul invitațiilor la meciuri și al altor gratuități, în afară de cele trecute în contractele de sponsorizare și alte obligații de protocol. Toți cei care au vrut să asiste la meciurile din a doua parte a sezonului trecut au fost nevoiți să-și ia bilete la VIP, loje etc.

Câte abonamente a vândut Dinamo până acum

Dinamo vinde 5.858 de abonamente pentru sezonul 2023-2024 de Liga 1, cu prețuri de 375 lei (Peluza Nord și Peluza Sud), 600 de lei la Tribuna 2, 800 de lei la Tribuna 1 și 1.500 de lei la VIP. Data-limită de achiziționare este 15 august.

Din informațiile GSP, până acum sunt 1.904 abonamente vândute, dintre care 1.617 sunt locuri confirmate și livrate, 46 locuri încasate și nelivrate, iar 241 locuri livrate și neîncasate.

Abonamentele sunt valabile pentru stadionul „Arcul de Triumf”, dar șefii lui Dinamo sunt deschiși și la mutarea echipei pe Arena Națională, la meciurile importante. 

664de abonați a avut Dinamo în sezonul trecut, în Liga 2

În sezonul ce urmează, prezența la meciuri va fi esențială, mai ales dacă ne uităm la program. Meciuri importante puse unul după altul, derby-uri și deplasări grele. La toate acestea, se adaugă entuziasmul revenirii care se va traduce prin dorința de a prinde bilete la meciuri. De aceea, sfătuim toți câinii să își ia abonamente cât mai repede posibil pentru a nu întâmpina probleme cu bilete epuizate. De altfel, acestea sunt și cele care asigură o stabilitate financiară în club, extrem de importantă în acest nou sezon

Mai sunt mai puțin de 2 săptămâni până revedem Dinamo acolo unde îi este locul, iar noi nu avem voie să lipsim. Noi am readus Dinamo aici și nu vom pleca indiferent de obstacole!

Mesaj al fanilor din PCH

VIDEO Imagini cu antrenamentul separat efectuat azi de Dennis Politic, Cristi Costin și Kevin Ciubotariu

Becali vrea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea: „Ciolacu a dat ordin: «Eu nu sunt glugă de coceni. I-am promis lui Gigi că Steaua va juca pe Ghencea. Rezolvați problema»”
FCSB - DINAMO
Becali vrea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea: „Ciolacu a dat ordin: «Eu nu sunt glugă de coceni. I-am promis lui Gigi că Steaua va juca pe Ghencea. Rezolvați problema»”
Se pun la punct ultimele detalii! Dinamo finalizează contractul de sute de mii de euro
dinamo
Se pun la punct ultimele detalii! Dinamo finalizează contractul de sute de mii de euro

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  05 Iulie 2023, 09:56

bine punctat.. " si-a luat" . nu si-a cumparat!

Str82HeIL
Str82HeIL  •  04 Iulie 2023, 23:13

Stai sa vezi când afla cățeii ca trebuie sa le plătească a aia de au semnat cu Dinamo tot contractul și ei nu pot sa transfere. Dinamo..o veșnică țeapă eternă

creeperno534
creeperno534  •  04 Iulie 2023, 22:37

Respect!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează