FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

VIDEO Becali vrea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea: „Ciolacu a dat ordin: «Eu nu sunt glugă de coceni. I-am promis lui Gigi că Steaua va juca pe Ghencea. Rezolvați problema»”

Articol de , - Publicat marti, 04 iulie 2023 15:29 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 16:20

Gigi Becali speră ca meciul dintre FCSB și Dinamo, din etapa a 2-a din Liga 1 să se joace pe stadionul Ghencea.

  • FCSB - Dinamo e programat să se joace sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30.  Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Cum Arena Națională este indisponibilă în acea perioadă, iar pe stadionul „Arcul de Triumf” nu e finalizată pentru moment implementarea sistemului VAR, nu se cunoaște arena pe care se va juca derby-ul. Însă Gigi Becali speră să se dispute în Ghencea, dezvăluind că are încredere că premierul Marcel Ciolacu îl va ajuta.

Concurs inedit la antrenamentul FCSB: Cine are cel mai bun șut și cine lovește cel mai bine mingea?
fcsb
Concurs inedit la antrenamentul FCSB: Cine are cel mai bun șut și cine lovește cel mai bine mingea?

VIDEO Gigi Becali nu renunță la ideea de a evolua în Ghencea: „Cred că jucăm acolo meciul cu Dinamo”

„Eu cred că vom juca acolo, în Ghencea. Au tot făcut figuri, tralala, tralala... 

Eu nu am vorbit cu Ciolacu, dar îi voi da un telefon ca să-i mulțumesc pentru ce a spus. Am și eu o informații. Ciolacu a zis și a dat ordin: «Eu nu sunt glugă de coceni. Am promis și mă țin de cuvânt. I-am promis lui Gigi că Steaua va juca pe Ghencea. Rezolvați problema». 

Vom juca 100% pe Ghencea. Eu am înțeles că le e frică de Talpan... Milă... Vă dați seama? Cât e Ciolacu premier, nu îmi e frică. Unde să joci în altă partide? Vom juca în Ghencea și pe Arcul de Triumf. Iar pe Arenă vom juca meciurile tari. De ce să îmi fie frică pe Ghencea? Ce incidente să fie? Avem Miliție. Miliția de ce? Dacă ești vagabond te arestează și faci pușcărie”, a spus Gigi Becali.

Citește și 

Managerul bazei în care se antrenează FCSB s-a îndrăgostit de România și a venit de 7 ori în concediu: „E și ceva ce nu îmi place, sunt groaznice!”

Gigi Becali dezvăluie ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș: „Eu i-am făcut o ofertă lui, impresarii au făcut o contraofertă. Am înțeles că asta vrea”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (78)
larrycrews
larrycrews  •  11 Iulie 2023, 18:43
Postat de odoacru pe 04 Iulie 2023, 16:37

Steaua joaca in ghencea nea caisă de cand s-a deschis stadionul.

corect,doar Steaua in Ghencea. Steaua din liga 1,evident. hja ha ha.

hristo88
hristo88  •  05 Iulie 2023, 09:54
Postat de atthur pe 05 Iulie 2023, 08:48

Habar b-am dacă e tupeu sau nu,da' la tine sigur-sigur e prostie pură...!!!...

tu "vorbesti" sticlare, mai stai cu bichonul "pe cap"))

armin
armin  •  05 Iulie 2023, 09:46

Da tata, fix asa s-a intamplat!

Vezi toate comentariile (78)
Comentează