FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De ce nu reușește Dinamo să aducă atacantul de care are nevoie: „Țintele noastre au fost prea sus”

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 19:54 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 20:35

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, dezvăluie că se fac în continuare eforturi pentru achiziționarea unui „vârf”.

Dinamo n-a arătat rău cu Rapid (1-2), dar, ca și în alte partide, marea problemă a rămas finalizarea. „Câinii” au în continuare cel mai slab atac din Liga 1, cu numai 14 goluri marcate, iar conducerea caută în continuare un „vârf”.

Interes uriaș pentru biletele la EURO » Surse federale semnalează posibila eroare făcută de fanii români: „Au stârnit suspiciuni”
bilete euro 2024
Interes uriaș pentru biletele la EURO » Surse federale semnalează posibila eroare făcută de fanii români: „Au stârnit suspiciuni”

Andrei Nicolescu: „Se vede acut că ne trebuie un atacant”

„În fața porții se face diferența, căutăm zi de zi soluții. Se vede o îmbunătățire a jocului nostru. Din păcate, nu am reușit să transferăm un atacant, așa cum ne-am fi dorit. Țintele noastre au fost se pare prea sus pentru momentul la care e Dinamo.

Se vede acut că ne trebuie un atacant care să ne ofere o soluție în plus față de ce avem. Trebuie să fim mai eficienți în fața porții”, a declarat Andrei Nicolescu, pentru playsport.

Acesta susține că „Dinamo a dominat din toate punctele de vedere Rapidul, o arată și statisticile. Diferența a făcut-o lipsa de eficiență în fața porții și căutăm soluții pentru asta”.

De ce nu reușește Dinamo să aducă atacantul de care are nevoie: „Țintele noastre au fost prea sus”
Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo

Dinamo caută un atacant liber de contract, căruia i-ar putea plăti până la 15.000 de euro lunar

Conducerea a bătut la ușa lui Deniz Hummet, ultima oară la Kalmar FF, acum liber de contract, i-a sondat pe Albian Ajeti, ex-Gaziantep, de asemenea jucător liber de la 1 ianuarie, și pe Florin Andone (Eldense), însă aceste variante au picat una după alta.

În acest moment, clubul caută un atacant liber de contract, căruia i-ar putea plăti, din informațiile Gazetei Sporturilor, undeva între 12.000 și 15.000 de euro lunar. 

Lamine Ghezali ar putea pleca la Deportivo La Coruna

Pe de altă parte, extrema dreaptă Lamine Ghezali (24 de ani) a fost trecut pe lista neagră de antrenorul Zeljko Kopic și are șanse mari să plece în această iarnă. Iar destinația ar putea fi Deportivo La Coruna.

Jucătorul lui Dinamo a contribuit din plin la promovarea „câinilor” în Superliga, însă nu a impresionat în acest sezon. Tocmai din acest motiv, el e pe picior de plecare de la Dinamo, care trebuie să renunțe la un jucător străin după transferurile din acest mercato. Pe lista trimisă la LPF trebuie să fie maximum 13 străini. Astfel, dacă Dinamo mai aduce un jucător extracomunitar, Lamine va fi sigur out din lot.

De Ghezali s-ar interesa două cluburi, unul din Azerbaidjan, altul din Spania, scrie Prosport. Cel iberic ar fi Deportivo La Coruna, fosta campioană din La Liga, în sezonul 1999-2000. Patru ani mai târziu, Deportivo a ajuns până în semifinalele Champions League, unde a fost eliminată de Porto, antrenată de Mourinho.

VIDEO. Kopic a anunțat ce se întâmplă cu Bena și Ghezali: „Ăsta este fotbalul. E un moment greu pentru mine”

Ați mai putea citi:

Cum a scos Gigi Becali un alt jucător din primul „11”: „L-a costat, nu mai joacă titular acum. Așa făcea și Compagno”

Unul dintre liderii revoltei de la Dinamo se retrage din fotbal: „Sper să fiu mai bun ca antrenor decât am fost ca jucător”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
redbuldog
redbuldog  •  30 Ianuarie 2024, 22:37

Aduceti bhaa saraciilor atacant,pai de ce toate echipele pot: Petrolu,U Cluj,Sibiu s.a. numai voi spuneti ca nu gasiti la 10-12 k salariu,pe buneee..!? Transferati 2-3 refulati,ca sa ,,lustruiasca" banca,carora le dati 20k in total decat sa aduceti unul mai ,,rasarit" pe salariul asta,sa scoata echipa din mocirla!

reddog48
reddog48  •  30 Ianuarie 2024, 17:21

Pai Nicolescu se relaxa în Mexic...asta i rezultatul abilității ăstuia de a conduce un club. Ceilalți au transferat, el stătea întins la soare. Merită direct in B și atunci sa i vedem ce explicații dau. Am putut intui că luam bătaie după bătaie. Urmează să ne caftească Farul. Și asta se va întâmpla:))))

redbuldog
redbuldog  •  30 Ianuarie 2024, 12:55

Cu asa mentalitate limitata NU se poate produce declik-ul! Nicolescu&co. trebuie sa aiba de baza un motto: ,,Tinteste mereu catre stele,si chiar daca nu vei nimeri,te vei afla printre astrii.."!Cam asa cu aducerea atacantului,pe care-l cauta ca pe ,,acu-n carul cu fan" dar fara resurse e greu,totodata ca sa ne arunce prafuri,iar s-au facut 2-3 transferuri doar pentru banca de rezerve, si aici o vina o are si mister Kopic..!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close