FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO / EXCLUSIV Situația noului director sportiv de la Dinamo, comentată de Andrei Nicolescu: „Vrem un dinamovist”

Andrei Nicolescu
Andrei Nicolescu

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 15:20 / Actualizat marti, 05 martie 2024 17:08

Dinamo este în căutarea unui director sportiv. Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, a fost invitat, marți, la GSP LIVE și a menționat că s-a orientat către două nume importante care au îmbrăcat tricoul alb-roșu.

Alb-roșiii nu au angajat un director sportiv după demisia lui Gabi Glăvan din iarnă. Clubul a dat undă verde pentru înscrierea șefului scouting-ului de la club, Cosmin Mihalescu, la cursurile FRF pentru obținerea licenței de director sportiv.

Mircea Lucescu și noul stadion, cheia succesului? Andrei Nicolescu prevede un viitor strălucit: „Asta țintim. Potențialul este de cinci ori mai mare decât al Rapidului”
DINAMO
Mircea Lucescu și noul stadion, cheia succesului? Andrei Nicolescu prevede un viitor strălucit: „Asta țintim. Potențialul este de cinci ori mai mare decât al Rapidului”

VIDEO. Andrei Nicolescu, despre numirea unui nou director sportiv la Dinamo: „Ne-am orientat către cineva din România”

Administratorul special al lui Dinamo a oferit ultimele detalii la GSP LIVE despre numirea unei persoane în această funcție. El a precizat că a contactat două nume importante care au îmbrăcat tricoul alb-roșu, dar acestea sunt implicate în alte proiecte.

Conducătorul dinamovist a vorbit despre rolul lui Cosmin Mihalescu, cel care a fost înscris din partea clubului la cursurile FRF pentru obținerea licenței de director sportiv.

„A fost o situație delicată în decembrie. Eu cu Gabi Glăvan am dus negocierile pentru Kopic, împreună am căutat argumente pentru a-l convinge, l-am sunat, abordat, unul o dată, altul o dată. L-am rugat să rămână până la 3 ianuarie, atunci când era reunirea lotului, pentru a continua munca. L-am înțeles în momentul în care și-a anunțat demisia.

Mi-a spus: «Acum din ce postură mai pot vorbi cu jucătorii? Din moment ce a apărut anunțul plecării.» Deși vorbisem cu Mister că îmi doresc partea de manager de la el, am rămas doar eu cu el și a fost complicat, el era acasă, eu plecat, am stat pe telefoane în perioada aia.

Gabi l-a lăsat pe Cosmin (n.r. Mihalescu), știa toate discuțiile. Cosmin a ajutat foarte mult în perioada aia, n-am fost de capul nostru. Am mizat pe maniera în care el a gândit structura pentru echipa din partea a doua a sezonului, fără să încercăm să aducem argumente că țintele pe care le identificaserăm ar fi putut fi, și acum cred că ar fi putut fi, poate mai bune.

Argumentul decisiv a fost că nouă ne trebuie acum, chiar dacă fizic nu erau pregătiți să vină pe 3 ianuarie să înceapă cantonamentul, într-o lună să poată să ajute echipa, am mizat pe această perspectivă.

Sunt foarte multe discuții. Ne-am orientat întâi către cineva din România, cineva cu ADN dinamovist, dar se pare că la momentul ăsta cei doi cu care am discutat au alte proiecte. Mai avem alte discuții. Poate Cosmin va ajunge la altă echipă în Liga 1 peste câțiva ani”, a spus Andrei Nicolescu, la GSP LIVE.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Andrei Nicolescu îl „amenință
DINAMO
Andrei Nicolescu îl „amenință" pe Florin Prunea: „Am înregistrarea și capturile. Abia aștept să le dau!"
Dinamo, abandonată de căpitan în plin sezon. A meritat riscul? » Răspuns ferm din tabăra alb-roșie: „Soția lui nu mai putea intra în România”
DINAMO
Dinamo, abandonată de căpitan în plin sezon. A meritat riscul? » Răspuns ferm din tabăra alb-roșie: „Soția lui nu mai putea intra în România”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  05 Martie 2024, 22:36

Chirila

rocky3
rocky3  •  05 Martie 2024, 18:02
Postat de Zazu pe 05 Martie 2024, 17:01

Fără tamaș! E fcsb ist sadea!

Evident!

Zazu
Zazu  •  05 Martie 2024, 17:01

Fără tamaș! E fcsb ist sadea!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează