FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Ce au făcut e nociv!” » Andrei Nicolescu a criticat gestul acționarilor minoritari: „Vreți să faceți un bine? Faceți-l în liniște!”

Andrei Nicolescu / Captură GSP
Andrei Nicolescu / Captură GSP

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 10:52 / Actualizat sambata, 26 august 2023 11:10

Andrei Nicolescu, noul administrator special al lui Dinamo, le arată obrazul reprezentanților „Dinamo Socios”, opozanții intrați recent în acționariatul clubului.

Chiar dacă cei din asociația „Dinamo Socios” au demarat o campanie de susținere a juniorilor din academia clubului, Andrei Nicolescu e de părere că, în subsidiar, acțiunile acestora au avut menirea de a destabiliza atmosfera. „Efectul a ceea ce au făcut fost mai nociv decât orice altceva”, e de părere acționarul Red&White, într-o intervenție avută sâmbătă dimineața, în ziua meciului cu Petrolul

Incredibil! Ce au găsit jandarmii în toaletele arenei Arcul de Triumf, chiar în timp ce Ovidiu Burcă ținea un discurs împotriva torțelor
Dinamo - Petrolul
Incredibil! Ce au găsit jandarmii în toaletele arenei Arcul de Triumf, chiar în timp ce Ovidiu Burcă ținea un discurs împotriva torțelor

Andrei Nicolescu, reproșuri pentru „Dinamo Socios”: „Vreți să faceți un bine? Faceți-l în liniște!”

„Cei de la Dinamo Socios au ajutat Academia cu echipamente și cu ce era nevoie, dar efectul a fost mai nociv decât orice altceva. Au făcut două-trei reportaje că e dezastru la Academie, că nu se face nimic

I-am rugat «Vreți să faceți un bine? Faceți-l în liniște! Sau vreți să vă poziționați că nu e organizat clubul, că e dezastru, ce se întâmplă?!»

Eu am setat tot necesarul pentru Academie săptămâna aceasta și cât mai repede toate grupele vor avea tot ce au nevoie. Nu s-a pus problema ca cineva care vrea să ajute să nu poată să o facă”, a spus Andrei Nicolescu, la „Digi Sport Matinal”. 

Dezvăluiri incredibile despre condițiile în care se antrenează juniorii lui Dinamo

La începutul lunii iulie, Adrian Motoacă, fost doctor la Dinamo și membru fondator al programului„ Dinamo Socios”, dezvăluia, în direct la GSP Live, condițiile precare în care juniorii clubului din „Ștefan cel Mare” se pregătesc în cadrul academiei alb-roșiilor.

Acesta afirma că, la acel moment, juniorii de la Dinamo nu aveau nici măcar minimul necesar la un club de fotbal: copete sau veste de antrenament. Tinerilor fotbaliști nu le-ar fi fost asigurată nici apă, absolut necesară pe temperaturile infernale din București de pe timpul verii.

Este o imagine dezolantă. Este o lipsă acută de materiale. Ne-am îndreptat atenția către centrul de copii și juniori, pentru că este condiția necesară și suficientă ca un club din Liga 1 sau Liga 2 să-și ia licența. Acei copii au nevoie de materiale de antrenament, de vitaminizare, de apă, de orice ține de desfășurarea normală și corectă a clubului.

Din ce am identificat noi, și ne-am concentrat acțiunile către nevoile lor, au numai 50% din ce au nevoie”, spunea doctorul Motoacă pe 12 iulie. 

VIDEO Adrian Motoacă, dezvăluiri incredibile despre condițiile de la Centrul de copii și juniori al lui Dinamo: „Copiii beau apă de la o cișmea”

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO + FOTO Incredibil! Ce au găsit jandarmii în toaletele arenei Arcul de Triumf, chiar în timp ce Ovidiu Burcă ținea un discurs împotriva torțelor

Gabi Moura spune că ar putea fi ultimul lui sezon: „Dinamo e cel mai mare club din România, ne putem bate chiar la titlu”

VIDEO Ovidiu Burcă, la superlativ despre un antrenor din Superligă: „Știu cât de meticulos și de bine organizat este. Vreau să îl felicit!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
boierasul
boierasul  •  26 August 2023, 13:48
Postat de klingonul pe 26 August 2023, 12:40

hopa, revine computerland! sincer, nu m-ar mira ca in curand sa inceapa si in groapa un circ cu clone ...

Nu revine,el nu a plecat niciodată)) anul acesta scăpăm de relicvele comuniste):D

CryssAlexu
CryssAlexu  •  26 August 2023, 13:14

In ziua de azi … lupii striga lupii … Aia e , in ziua de azi cine pune banii tace, cine cere bani se cearta …

sdoru
sdoru  •  26 August 2023, 12:46

Dinamo badea=Dinamo dinu=fosile de securiști :) și urmașii lor Dinamo socios=îmbinare între securiști resapati(Cionca) și progeniturile lor (acest doctoras motoaca sau actorasul oprea).... care se lauda ca au strâns 5000 lei :) .... comedianți....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează