FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Andrei Penescu: "E strigător la cer ca Inter să joace pe stadionul Nicolae Dobrin!"

Articol de - Publicat sambata, 16 ianuarie 2010 00:00

Patronul lui FC Argeş, după ce tatăl său a fost arestat preventiv, Andrei Penescu (18 ani) consideră că este o greşeală decizia Primăriei de a închiria stadionul Nicolae Dobrin şi formaţiei Internaţional Curtea de Argeş. "Este o mare nedreptate, un lucru strigător la cer! Cred că nea Gicu se răsuceşte în mormînt că pe stadionul care îi poartă numele va juca o echipă care nu are nicio legătură cu el. Nu ştiu cum Primăria municipiului Piteşti a dat avizul ca Internaţional să joace pe  această arenă", a comentat Andrei Penescu. 

"Unchiul meu, Ilie Penescu a vorbit cu domnul Benone Lazăr, dar nu a fost decîât o „scăldare” a problemei. Aveam o impresie bună despre dînsul, că este un om de onoare, dar a demonstrat exact contrariul după cele întâmplate cu antrenorul Badea şi cu stadionul. Nu ştim cum n-o să-i fie ruşine să dea ochii cu noi zi de zi la stadion, ştiind că are să ne dea bani şi că a venit pe acest stadion fără ca nimeni să fie deacord cu asta, mai puţin Primăria. Şi suporterii sînt foarte supăraţi şi contrariaţi de această situaţie pe care nu o acceptă. Nu se respectă istoria clubului FC Argeş şi o batjocoresc", a spus Penescu jr. 

Andrei Penescu a comentat şi plecarea lui Ionuţ Badea de la Piteşti la Curtea de Argeş. "A fost decizia lui, cu toate că mai avea contract cu FC Argeş încă doi ani şi jumătate. S-a folosit de clauza din contract conform căreia, dacă pleacă, trebuie să plătească 200.000 de euro. Deocamdată n-am primit aceşti bani, dar noi îi aşteptăm. Este o pierdere şi m-a dezamăgit m-a dezamăgit caracterul de care a dat dovadă. Ionuţ Badea nu trebuie să uite că tatăl meu a avut mare încredere în el şi l-a numit antrenor principal atunci cînd nimeni nu avea încredere în el, iar acum cînd ne este greu, ne-a trădat", a spus noul patron.

Cei din conducerea echipei Curtea de Argeş au ajuns la un acord de principiu cu reprezentanţii Primăriei Piteşti ca Internaţional să evolueze pe stadionul Nicolae Dobrin în retur, pînă cînd vor fi finalizate lucrările de modernizare ale arenei din Curtea de Argeş.

în tur, Curtea de Argeş a jucat pe stadionul din Mioveni, acolo unde plătea o chirie de 4.000 de lei pentru fiecare meci.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
 •  27 Ianuarie 2010, 01:20

Luati-l pe baietelul asta "gelat"de aici ca m-am saturat sa-l tot vad de cate ori vreau sa citesc ceva de Inter...Nu are nici o vina poate doar ca-l cheama Penescu,deci nimic in comun cu Curtea de Arges.Asa ca puneti-l sa "debiteze"in alta parte,nu in spatiul lui International Curtea de Arges!!!!

 •  17 Ianuarie 2010, 17:30

Ce ma e stadionul lu tacto, boule Si practic tot echipa Pitestiului este , ca se numeste C de Arges aia e alt ceva Ce pana acum nu a jucat in Strand ?, cand erau in ligile inferioare si tu nu stiai unde este stadionul HANDICAPULE

 •  17 Ianuarie 2010, 00:59
Postat de pe 17 Ianuarie 2010, 00:05

Sunt de acord: Dar de ce acuma comentati???? De ce nu a-ti comentata cant la-u arestat pe Penescu??? Acuma, dupa atata timp ar trebui sa fiti cu el. E foarte usor sa dai intr-un om cazut.Apropo sunt anti Pitesti, dar asta e adevarul.

N-am inteles "faza" cu sunt anti-pitesti !!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează