FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEŞ

Andrei Penescu: "Nu doar Tănase iese în cluburi, am văzut şi alţi jucători importanţi prin barurile din Piteşti"

cristi tanase
cristi tanase

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Andrei Penescu a dezvăluit la GSP TV că nu există oferte pentru transferul lui Cătălin Doman. Fiul finanţatorului formaţiei FC Argeş spune că a văzut mulţi jucători importanţi de la echipe mari din Liga I în cluburile de noapte din Piteşti.

"Nu ni s-a făcut nici o ofertă pentru Doman. Dar oricum, acest jucător nu e de vînzare, vrem să promovăm cu el.

Avem 50 la sută din drepturile asupra lui Tănase. Am încredere că "Dodel" o să demonstreze că merită să joace într-un campionat puternic din străinătate. Decizia de a-l vinde am luat-o după ce m-am sfătuit cu toţi oamenii din club. Dacă îl ţineam pe Tănase în LIga a II-a se putea plafona. El a vrut la Steaua şi a mers acolo. Din cei 1.8 milioane de euro, pînă acum, în conturile clubului nostru a intrat doar 1 milion de euro.

Eu sînt mai tînăr, sînt mic, nu tînăr, pînă să se întîmple cu tata mai ieşeam şi eu după jucătorii noştri, pentru că şi ei mai ies prin cluburi. Cristi e un băiat bun cu care m-am înţeles foarte bine, nu îi iau apărarea, dar  am văzut şi alţi fotbalişti mari prin cluburile din Piteşti, dar nu au fost prinşi de paparazzi", a spus Andrei Penescu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează