FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CORONA 3-0

Andrei Prepeliţă a oferit declaraţia serii: "Am două cuvinte despre performanţele lui Laurenţiu Reghecampf: muncă, seriozitate şi disciplină" :)

Articol de GSP - Publicat luni, 05 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 05 mai 2014 22:47

Mijlocaşul Stelei, Andrei Prepeliţă, recunoaşte că e mult mai greu ca echipa să se motiveze în meciurile cu echipe mici şi spune că şi-ar dori ca etapa viitoare Steaua să devină matematic campioană, la meciul cu U Cluj.

"Ne motivăm mai greu cu echipele mici. Dar se ştie că toate echipele mici care vin pe Ghencea se motivează mult mai mult şi ne este mai greu. Eu nu m-am menajat în nici un fel şi nu cred că a făcut-o vreun coleg.

Sperăm să cîştigăm titlul matematic de etapa viitoare. Cu cît mai repede e cu atît mai bine. Nici un fotbalist nu agrează să joace cu tribunele goale. Mi-aş dori să sărbătorim titlul pe Naţional Arena.

Despre secretul celui de-al doilea titlu al lui Reghecampf la Steaua am două cuvinte: muncă, seriozitate şi disciplină" , a spus Andrei Prepeliţă la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
iri_
iri_  •  20 Mai 2014, 23:31
Postat de mircea1957 pe 07 Mai 2014, 00:03

E usor sa numesti analfabeti fara acoperire. Prepelita nu a ajuns la scoala pana la numeral, si probabil ca nici tu. Mai mult, nu ati ajuns nici pana la faza in care se numara la aritmetica. O justificare mai stupida, nu am auzit niciodata. Prepelita a vorbit, cica, in parabole, generic, 3 egal cu doi si cei patru apostoli erau trei, Luca si Matei. Poate langa cimitire, la gropari, nu conteza daca sunt doi sau trei. Afacere paguboasa, ia bani pentru doua gropi si sapa trei.

iar ba cimitire? stadionul ghiulesti este situat langa un cimitir!!!

mircea1957
mircea1957  •  07 Mai 2014, 00:16
Postat de vasy86le pe 06 Mai 2014, 09:15

Prepelita a zis "am doua cuvinte" nu "in doua cuvinte" In fine, nu il consider un prostalau pentru asta, dar e amuzant :) Nu stiu de ce sariti repede sa jigniti, de parca voi nu ati gresit niciodata, daca nu am gresi niciodata am fi roboti, dar si aia o mai iau razna cateodata.

Sunt fini baietii, vorbesc de "stilistica limbii Romane". Oare inteleg ce spun? Ei "este" culti!

mircea1957
mircea1957  •  07 Mai 2014, 00:11
Postat de amedeo1a pe 06 Mai 2014, 08:48

De ce rastalmaciti cuvintele oamenilor, scoateti din context si denigrati?!... sau nu stiti ca prin cuvintele voastre veti fi osanditi sau rasplatiti? Am urmarit declaratia lui Prepelita si a zis: ”am de zis doua cuvinte: munca, seriozitate, a, si disciplina” !, deci, un reporter cu capul pe umeri si bine intentionat nu un ”caterincos” ar prelua si ar transmite mesajul corect, ar aprecia un jucator inteligent ca prepelita (nu uitati testarea IQ-ului sau care, la acea vreme a iesit cel mai ridicat si era laudat de presa...). p.s. Seriozitatea in anumite situatii nclude si disciplina (vezi dex) : SERIOZITÁTE s. 1. (înv.) serios. (Se poartă cu o ~ ...)...

Sigur ca da, numai ca daca IQ-ul lui Prepelita este cel mai mare, insemna ca ceilalti sunt toti, block-notes.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează