FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV 2-0

Andrei Prepeliţă, la al 300-lea meci în Liga 1: "Am ajuns aici prin muncă şi seriozitate"

Articol de - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 noiembrie 2014 23:15

Andrei Prepeliţă, 28 de ani, a bifat aseară al 300-lea meci al său în Liga 1, fiind recompensat de Gâlcă cu banderola de căpitan.

- Andrei, a fost un meci special pentru tine. Cum te-ai simţit?
- Am ajuns la o cifră frumoasă, într-adevăr. Nu e nici un secret, a fost nevoie doar de muncă şi de seriozitate. Sînt mulţumit de ce am realizat pînă acum. Nu mi-am propus să ating o bornă anume. Sînt bucuros de ce am realizat pînă acum şi voi vedea unde mă voi opri.

- Ar fi fost mai frumos să ai şi fanii alături de tine?
- Bineînţeles! Fotbalul cu tribunele goale e foarte trist. Sînt sigur că dacă fanii ar fi fost pe teren ne-ar fi ajutat să cîştigăm această partidă mai lejer.

- Ce v-a spus Gâlcă în pauză, la 0-0?
- Ne-a încurajat, ne-a zis să fim atenţi în apărare, că sigur vom marca. În prima repriză nu ne-a ieşit prea bine jocul, braşovenii s-au aşezat perfect pe teren, însă în partea a doua altfel au stat lucrurile. Am deschis repede scorul, adversarii au fost nevoiţi să iasă la joc, iar spaţiile din apărarea lor s-au mărit.

- Te simţi obosit? Marţi ai evoluat la echipa naţională, acum cu Braşov, iar joi vei juca în Danemarca.
- Nu ne gîndim nici unul la oboseală, ci la faptul că mai avem cîteva partide şi vrem să terminăm anul bine. Trebuie să ne odihnim, să ne recuperăm şi să fim apţi sută la sută.

- Vei intra curînd în ultimele 6 luni de contract cu Steaua, te-ai gîndit ce vei face de la anul?
- Dacă stai să te gîndeşti la oferte şi la ce o să faci, nu prea îţi mai stă gîndul la fotbal. Nu e nici o problemă! Eu sînt sută la sută pentru acest club, dau totul. Mai e timp, vom vedea ce se va întîmpla pînă la urmă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sedorfa
sedorfa  •  23 Noiembrie 2014, 11:07

Un pacalici,eterna rezerva are discursuri in care vorbeste despre munca si seriozitate.Alo?! Trezirea! daca nu plecau Bourceanu si Pintilii nu mai pupai tu prima echipa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează