FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CSKA

A fost la un pas să semneze cu CSKA Sofia, dar nu îi pare rău că a picat transferul: „Acum cost bani mai mulți”

Articol de - Publicat marti, 01 august 2023 15:50 / Actualizat marti, 01 august 2023 16:04

Andres Dumitrescu a avut oferte de transfer în ultima perioadă, dar discuțiile din Bulgaria sau din Belgia au căzut. Fundașul de 22 de ani a preferat să rămână la Sepsi

  • Returul dintre Sepsi și CSKA Sofia e programat joi, 3 august, de la 20:00 
  • Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi va înfrunta câștigătoarea „dublei” Torpedo Kutaisi (Georgia) - FC Aktobe (Kazahstan). În prima manșă, Aktobe s-a impus cu 4-1.

Cum perioada de mercato e în plină desfășurare pe adresa clubului din Sfântu Gheorghe au venit mai multe oferte pentru posibile transferuri. Unul dintre jucătorii care pentru care a existat interes e Andres Dumitrescu (22 de ani).

Andres Dumitrescu, monitorizat jumătate de an

Fundașul de 22 de ani a fost la un pas să semneze cu CSKA Sofia, chiar înainte meciului tur jucat în capitala Bulgariei! 

Reprezentanții echipei din țara vecină l-au monitorizat mai bine de șase luni pe Dumitrescu și chiar au fost prezenți în tribune la mai multe meciuri jucate de Sepsi.

Stoycho Stoilov, directorul sportiv al celor de la CSKA, mâna dreaptă a patronului Bulgar, s-a aflat în România inclusiv la finala Cupei României Sepsi - U Cluj 0-0 (5-4 după penalty-uri), pentru a-l urmări pe Andreas Dumitrescu.

Andres Dumitrescu: „Am preferat să rămân la Sepsi!”

Dar discuțiile pentru Andres Dumitrescu s-au blocat la un moment dat, iar transferul fundașului la CSKA a căzut.

„Eram la un pas să rămân în Bulgaria și nu este niciun secret. Am preferat să rămân la Sepsi pentru că sunt respectat, iubit la acest club. Am luat decizia de a rămâne alături de Sepsi. Chiar dacă mai este deschisă perioada de transferuri contractul meu s-a prelungit. Acum cost bani mai mulți! Ha, ha, ha!”, a explicat jucătorul la finalul meciului cu Dinamo de luni seară.

Sepsi a refuzat Belgia pentru Dumitrescu

Oferta și discuțiile din Bulgaria n-au fost singurele în ceea ce-l privește pe Andres Dumitrescu. A existat o propunere în valoare de 500.000 de euro din Belgia, de la Kortrijk, dar care nu a fost de interes pentru covăsneni.

Astfel, Kortrijk, locul 14 în campionatul precedent din Belgia, s-a reorientat, tot în campionatul din România.

L-a transferat pe Raul Opruț (25) de la Hermannstadt cu 400.000 de euro, trupa lui Măldărășanu asigurându-și 20 la sută dintr-un viitor transfer și bonusuri de performanță.

Marius Ștefănescu: "Dacă ne vom califica vom asculta orice în vestiar, chiar și manele!"

Citește și:

Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi va cere amânarea meciurilor cu Oțelul și CFR Cluj din Superligă!
SEPSI - CSKA
Dacă trece de CSKA Sofia, Sepsi va cere amânarea meciurilor cu Oțelul și CFR Cluj din Superligă!
Sepsi e doar cu gândul la meciul cu CSKA Sofia! „Sută la sută concentrați. Dacă ne vom califica vom asculta orice în vestiar, chiar și manele”
SEPSI - CSKA
Sepsi e doar cu gândul la meciul cu CSKA Sofia! „Sută la sută concentrați. Dacă ne vom califica vom asculta orice în vestiar, chiar și manele”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
nicto
nicto  •  02 August 2023, 01:14

nu mai bine ar monitorizau ei niste stadioane... zau asa, joci pe niste constructii medievale... ma rog... zici ca joci

Vezi toate comentariile (1)
Comentează