FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC BRAŞOV 1-1

Anemie de iarnă! » Gaz Metan şi FC Braşov s-au anulat reciproc în deschiderea returului

Medieşenii şi braşovenii au terminat la egalitate.
Medieşenii şi braşovenii au terminat la egalitate.

Articol de - Publicat sambata, 17 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2011 23:18

Greşelile lui Lazăr şi Felgueiras au falicitat înscrierea celor două goluri dintr-un meci modest.

La Mediaş, a devenit un trend să înscrie primii oaspeţii. La fel s-a întîmplat runda trecută cu Ceahlăul (31), iar aseară a venit rîndul "stegarilor" lui Şumudică să profite de o gafă inexplicabilă a lui Florin Lazăr, care a căzut în fund în faţa lui Moutinho, iar lusitanul nu a iertat (18). După un interval identic de timp, Felgueiras a scăpat balonul printre mîini, la un corner banal, iar brazilianul Vitinho a speculat eroarea dintre un pîlc de fundaşi adverşi (36). Tot mijlocaşul Mediaşului a fost la un pas de a da lovitura (44), apoi totul s-a încheiat.

La reluare, cele două formaţii parcă au uitat de fotbal, preferînd un joc de şah, la care au marşat pînă şi antrenorii. Ce bine că a venit vacanţa!

"Toate meciurile noastre sînt filme de groază! Ratăm incredibil de mult, dar n-o să ne sinucidem din pricina asta, fotbalul e doar un joc!" (Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan)

"Medieşenii joacă non-stop de cînd am plecat eu în primul concediu la mare, prin iulie... Era normal să apară şi oboseala în jocul lor" (Andrei Vochin, redactor-şef adjunct GSP, la Fanatik Show)

Menajat pentru Vaslui
Deşi a fost delegat de CCA să conducă partida de aseară, arbitrul Istvan Kovacs a fost înlocuit cu piteşteanul Cătălin Popa, sosit abia ieri în oraş. Kovacs a ajuns încă de joi la Mediaş, s-a cazat la hotel, iar ieri a părăsit oraşul la solicitarea CCA. Surse autorizate pretind că el va fi delegat marţi la FC Vaslui - Rapid. "Am ajuns cobaii CCA, nu e normal ce s-a întîmplat! Am făcut toate actele de barem pentru Kovacs, iar acum va trebui să le luăm de la capăt", a spus directorul general al gazdelor, Ioan Horoba.

INBOX
- Şumudică a fost nevoit să facă două schimbări în prima repriză după ce Distefano şi Buga s-au accidentat
- Vitinho a preluat balonul cu mîna la golul înscris în prima repriză, însă "centralul" Cătălin Popa a nu a observat
- Galeria braşoveană l-a omagiat aseară pe fostul său portar, Ibrahim Dossey, decedat într-un accident de maşină. "Dossey, un exemplu de urmat", era scris pe un banner al suporterilor.
- Consiliul Asociaţiei Presei Sportive reaminteşte membrilor APS că valabilitatea legitimaţiilor pentru accesul la competiţiile sportive se încheie la sfîrşitul acestui an. Reînnoirea legitimaţiilor se va face pentru perioada 2012-2013. Mai multe informaţii se pot găsi pe site-ul www.apsmedia.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dalu
dalu  •  17 Decembrie 2011, 21:44

Gazu a jucat foarte bine....au avut 3-4 ocazii.. dar p...a aia cu fanionul ei , a anulat un gol perfect valabil al Gazului ; de cand ii Craciunescu la comanda, se promoveaza nulitatiile ; aseara meritam sa castigam .....; din pacate noi cei din Ardeal , nu prea suntem doriti in prima divizie asta e; cine a fost proasta aia cu fanionul ???? din pacate las ca le arata Gazu din retur...si Pustai , e un superantrenor, si un domn adevarat, cu mult bun simt hai Gazu"hai Baietii

flafy
flafy  •  17 Decembrie 2011, 10:35

Gaz Metan si FC Brasov s-au anulat reciproc?inseamna ca voi nu ati vazut meciul!cel putin eu am vazut cum Gaz Metan i-a calarit pe cei de la FC Brasov tot meciul!n-ati vazut cum s-au bucurat brasovenii la final?cum puteti scrie un asemenea titlu,pai oamenii care nu s-au uitat la meci vor crede ca s-a jucat de la egal la egal...

flafy
flafy  •  17 Decembrie 2011, 10:32
Postat de hystory pe 17 Decembrie 2011, 09:25

Incet dar sigur spre "B" . Nu credeam ca Pustai , dupa aproape 4 ani in prima liga , nu reuseste inca mai nimic . RUSINE

Pustai nu a reusit nimic?Gazul de cand a promovat este printre putinele echipe din prima liga care joaca fotbal!si sa nu uitam ca au eliminat Maintz-ul!!dar vad ca tu ai pretentii mai mari....eventul o finala de cupa sau un loc pe podium nu?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează