FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Angelov vrea bani mai mulţi!

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2010 00:00

Aşteptat ieri în Austria, Stanislav Angelov e tot mai departe de Steaua! Fotbalistul bulgar a venit la Bucureşti şi şi-a negociat contractul, dar a părăsit România nemulţumit de ultima ofertă a celor din Ghencea.

"Angelov vrea un salariu mare, plus o primă de instalare, dat fiind faptul că e liber de contract. Şansele ca el să mai semneze cu Steaua sînt foarte mici", a explicat pentru Gazetă un jurnalist de la sud de Dunăre.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
geolgo
geolgo  •  28 Iunie 2010, 21:56

bai fratele meu...tu eshti kiar nebun.....dar crezi ca oamenii astia nu au un studiu de piata nu vad de cate ori vine deskis un articol nu isi dau seama ce cere publicul!??oare kiar trebuie mereu sa traiti in frustrare!?

verdele
verdele  •  28 Iunie 2010, 14:11

poi, parca l-ati dat transferat 100%. l-ati trimis si in austria........cum? s-au zgarcit la bani? ai, lasa-ma? poi, parca si altii nu au dat bani pe bulgari.....si faceati misto de ei......de ce nu va schimbati numele in Gazeta stelei? sau p.ro/steaua? ca 80% din articole si emisiuni la tv numai de ei scriti. mai sunt si alte echipe, frate, nu numai ei.........

je__
je__  •  28 Iunie 2010, 13:00

Las' ca s-a intors Plesan...! :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează