FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Iordănescu i-a spus lui Rădoi de ce fotbalişti mai are nevoie: "Jucătorii aceştia i-aş aduce"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 20:25

Anghel Iordănescu n-a fost mulţumit de nici un compartiment al Stelei în meciul retur cu Trencin şi i-a făcut lui Mirel Rădoi o listă de transferuri pe care să le aducă la formaţia roş-albastră.

Campioana României s-a calificat în turul III preliminar din Champions League după 4-3 la general și în turul următor va juca împotriva lui Partizan.

"Aş mai aduce un portar la Steaua. Cojocaru e bun, talentat, dar are multe momente de nesiguranţă. El vrea să ne arate că e portar mare, dar încă face gafe care pot costa echipa. A avut şi el o vină la unul din golurile primite ieri cu Trencin.

Aş mai aduce şi un jucător la mijlocul terenului. Chiar un jucător de mare creaţie, care să poată să dribleze la mijlocul terenului. Aş mai aduce şi un atacant", a spus Iordănescu la Digisport.

9 jucători a adus Steaua
în această vară: Alcenat (Petrolul), Muniru (CFR Cluj), Al. Tudorie (Oțelul), V. Mihalcea (FC Braşov), Tahar (Gaz Metan), Hamroun (liber), Tade (CFR Cluj), Carp (CFR Cluj), Benzar (LPS Banatul)

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (23)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 Iulie 2015, 09:12

eu chiar m-as bucura sa nu mai dam jucatori la nationala ... pt ca in razboiul cu mapn,frf ... a tacut mâlc !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 Iulie 2015, 09:11
Postat de us27mereusuperiori pe 23 Iulie 2015, 23:27

Tovarasul General va spun de ce transfer are Steaua nevoie. Vorbeste matala cu seful tau pe linie de partid Oprea, sa restituie marca furata cu Livia Stanciu!

un om de cea mai mica calitate acest anghel iordanescu,un fel de sarpe veninos,in fata ,cand vorbeste cu oficiali stelisti,ii uda in gaurile din spate,iar pe la spate ... lucreaza impreuna cu gabriel oprea,talpan,boroi & generali mapn'isti condusi de mircea dusa,pentru preluarea cu forta a clubului de fotbal,de la bigi gecali.

vasileschi
vasileschi  •  24 Iulie 2015, 08:45

Asta e selectioner ? sau presedintele Stelei ! acum nu e bine ca a adus steaua mai multi jucatori straini , iar el daca nu ia jucatori de la steaua alte echipe pentru el in liga 1 nu mai exista !!! Domnule Iordanescu mai e Craiova, astra , Cfr si si altele care ar putea da macar un jucator nationalei , dar tuu nu daca nu e steaua a murit nationala .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează