FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anghelache răspunde criticilor lui Florentin Petre: "E frustrat!"

Petre a cîștigat cu Dinamo 3 titluri, 4 Cupe și o Supercupă
Petre a cîștigat cu Dinamo 3 titluri, 4 Cupe și o Supercupă

Articol de - Publicat luni, 11 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 noiembrie 2013 22:07

Anghelache pune acuzele lui Florentin pe seama invidiei şi se consideră mai profesionist decît acesta şi mulţi alţii din România.

Gazeta de duminică a prezentat criticile dure ale fostului mare jucător dinamovist Florentin Petre, 37 de ani, la adresa conducerii şi a proiectului din Ştefan cel Mare.

Preşedintele Constantin Anghelache i-a replicat dur gloriei dinamoviste: "Îl respect pe Florentin pentru că a fost OK ca fotbalist, dar îi pot spune, în glumă dacă vreţi, că nu s-a îngrijit de viitorul său. Are anumite frustrări din cauză că nu a rămas în cadrul clubului. Problema e că nu aveam unde să-l punem pentru că nu are nici un fel de calificare, nu are şcoala de antrenori făcută. El nu poate să antreneze nici măcar la copii şi juniori întrucît nu are calificare nici de instructor. Florentin a fost jucător, nu conducător, deci nu are cum să înţeleagă o reconstrucţie ce durează ani de zile. Dacă prin amatorism s-a referit la mine, îi pot spune că sînt mai profesionist decît el şi decît mulţi alţii din România".

Anghelache a lăsat o portiţă deschisă: "Dacă Petre îşi ia licenţa Pro, sînt sigur că îi vom găsi un loc în club. De ce nu mă sună să discutăm?! Eu vorbesc tot timpul cu mulţi foşti jucători ai lui Dinamo".

Acuzele lui Petre:
- "Alooo, amatorilor, treziţi-vă, vă bateţi joc de un club de legendă!"
- "Dinamo înseamnă calitate, nu cantitate! Nu să apărem la tv, să ne dăm cei mai frumoşi! Unde sînt dinamoviştii?!"
- "Proiectul ăsta n-are nici un viitor! Unde e Rotariu?! Unde e Balint?! Sînt patru clase peste cei care joacă acum!"
- "Ce aveţi cu Dănciulescu?! De ce vă bateţi joc de el?! Ce contează că are 37 de ani?! Nimeni nu se pregăteşte ca Danciu!"

"Joel are calităţi, nu şi valoare"
Gigi Mulţescu a vorbit pentru Gazetă despre problema eficienţei atacanţilor dinamovişti: "De cînd eram acolo le-am spus conducătorilor că vîrfurile din lot ori sînt pentru echipa a doua, ori să le dea drumul! Trebuie adus urgent un atacant de mare valoare, altfel lucrurile se complică serios. Joel Thomas are calităţi, dar nu valoare! Valoare ai cînd marchezi şi eşti decisiv pentru echipă. Joel are nişte automatisme prost formate, ţine mingea prea mult şi îşi bate joc de ocazii importante de a marca".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
lenan
lenan  •  11 Noiembrie 2013, 18:01
Postat de djamorphis pe 11 Noiembrie 2013, 11:07

Nu te pune cu Anghelache ca maine poimaine face o declaratie prin presa si despre tine. :))

oups.... :-)))))

gymd
gymd  •  11 Noiembrie 2013, 16:40

borcea a vandut lu gigi ultimele meciuri contra 7telei ce nu intelegi ? oamenii lui ascultatori au executat . borcea ne-a adus cu datorii de 20 de milioane de euro , in timp ce el a venit cu 0 ron la Dinamo si a plecat peste 15 ani cu 40 de milioane de euro .. care parte nu o intelegi ? Negoita baga bani si o sa mai bage 2-3 ani in datoriile lui Borcea - din cauza lui nu are Dinamo acum echipa ce nu intelegi ? Tu crezi ca nu se stie ca Dinamo e in ultimul hal de jos din cauza lui Borcea ? Nu nu suntem oi cocalare - masele de manevra a lu Gigi , noi nu ne bucuram de jihaduri si alte manelisme - cu campionate jucate cu echipe prietene si cu bricheta sef la arbitrii - noi nu ii iubim pe borc

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Noiembrie 2013, 16:36
Postat de rica_teodorescu pe 11 Noiembrie 2013, 14:58

Dinamo a ajuns pe mana unor persoane care n-au habar de performanta si nici de "spiritul Dinamo". Negoita crede ca la fotbal e ca la el pe santiere: aduce meseriasi pe care-i plateste cu 2 lei si fac treaba tot de 2 lei! Se vede ca aceasta idee a lui este paguboasa. Dupa ce pe Danciulescu il tot pacaleste cu nu stiu ce functii ca sa-i dea 1000 lei/luna, acum i-a casunat pe Luchin - ca are salariu prea mare! Vrea sa scape de el. Mai bine ar scapa de un jucator inchipuit, pe care un alt "doctor" al fotbalului ramanesc l-a facut capitan, este vorba de Matei. Cate despre inalt prea profesionistul Anghelache, ce sa spui... Sunt foarte bucuros ca nu sunt prin apropierea lui...

"I-a casunat pe Luchin"?! Pai, acest Frezjan Luchin joaca fotbal?! Ma asteptam sa fie stalpul apararii, or el este pe nicaieri. E lent, rigid, inconsistent. Durimel e peste el la toate capitolele. Din pacate, Luchin e pus in vitrina spre vanzare, de aceea el e titularizat si nu Durimel.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează