FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Antrenamentele anulate din cauza furtunii

Articol de - Publicat joi, 28 ianuarie 2010 00:00

Antrenorul Liviu Ciobotariu a anulat şedinţele de pregătire de azi din cauza vremii nefavorabile. Pentru că terenurile de antrenament erau inundate după ce ieri şi azi a ploiat, elevii lui Ciobotariu s-au antrenat în sala de forţă, de dimineaţă. După-amiază gorjenii au mers la piscină, dar nu pentru relaxare, ci pentru antrenament.

„Pentru că ploaia ne-a împiedicat să mai ieşim afară să ne antrenăm pe teren, am găsit aceste metode de a face totuşi ceva aici în interior. Sala e foarte bună şi încăpătoare şi corespunde cerinţelor de antrenamente specifice de sală. Pentru după-amiază am ales să facem înot la piscină, dar nu pentru relaxare. Vom combina exerciţiile în apă pentru a putea fi cu pregătirea la zi şi a nu întrerupe antrenamentele", a explicat antrenorul Liviu Ciobotariu pentru site-ul oficial.

Cel mai bun la înot s-a dovedit a fi brazilianul Cardoso. Fundaşul stînga al gorjenilor a făcut înot de performanţă pînă la vîrsta de 14 ani, fiind şi campion naţional în Brazilia.

Sîmbătă, gorjenii vor disputa amical cu formaţia SV Ried (Austria).

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close