FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-1

Antrenorul a anunţat după meci că renunţă, dar cine să-l înlocuiască? » Gigi se roagă de Cîrţu să mai stea!

Sorin Cîrţu Foto 3D: Dan Bucur
Sorin Cîrţu Foto 3D: Dan Bucur

Articol de - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 05 mai 2011 10:11

Becali îi cere tehnicianului să rămînă şi pentru ultimele trei etape, dar olteanul şi-a luat deja la revedere de la fotbalişti şi l-a atacat încă o dată pe Mihai Stoica


Steliştii au trăit o nouă seară groaznică. Au pierdut încă un derby, la puţin timp după eşecul cu Dinamo, tot 0-1 şi tot pe Ghencea, şi au mai rămas şi fără antrenor. Îi mai aşteaptă returul semifinalei Cupei cu Braşov plus încă trei etape din Liga 1 şi nimeni nu ştie cine o să-i mai antreneze. Prima soluţie şi cea mai la îndemînă pentru Steaua este "secundul" Gabriel Caramarin, pe care l-ar susţine şi MM Stoica. Becali insistă însă pe lîngă Cîrţu să se răzgîndească.

Crede că are ghinion
Sorin Cîrţu a apărut după meci foarte afectat şi a anunţat: "Am hotărît să renunţ la post, pentru binele echipei. I-am anunţat deja pe jucători. Ei m-au rugat să continuu, dar simt că eu sînt ghinionul aici, că nu e scris ca eu să fac rezultate la Steaua. Altfel nu-mi explic, că doar muncesc ca un nebun!".

Gigi nu pricepe nimic
Becali nu înţelege decizia tehnicianului: "Ce mare schemă dacă mai stă încă trei meciuri?! Şi oricum, de ce să plece?! Că doar nu e vina lui, cînd Tătăruşanu doarme în poartă, iar Dică şi Onofraş mai mult încurcă decît să ajute!". Gigi crede că-l va convinge azi pe oltean să continue pînă la finalul sezonului.

"Dinu e supermanager!"
Dar atmosfera din echipă şi din club e deja deteriorată. Sorinaccio şi de aceea vrea să renunţe: "Aşa, n-avem nici o şansă la Braşov! Unii dintre suporterii noştri au înjurat cînd a marcat Onofraş acel gol anulat! E prea mare răutate şi fotbaliştii n-au toţi caractere puternice, unii sînt afectaţi de ce aud din tribune. Nu se poate să-i compari pe jucători cu organul genital al unei femei, aşa cum face galeria!".

Cîrţu a perpetuat şi el un conflict, pe cel cu Mihai Stoica, lăudîndu-l pe Dinu Gheorghe, rivalul managerului Stelei: "I-am zis lui «Vamă» la sfîrşit: «Bravo, eşti şmecher! Aşa, da, conducător! Cu un asemenea şef mi-ar plăcea şi mie să lucrez!". ;)

"Gigi n-are nici o vină, chiar ne pune totul la dispoziţie. Mi se pare că eu sînt ca un blestem şi aceeaşi senzaţie am avut-o şi la CFR"
Sorin Cîrţu, antrenor Steaua

"Steaua rămîne în sufletul meu, al doilea club din inima mea după Universitatea Craiova. Întotdeauna am fost şi stelist şi mi-a făcut plăcere să lucrez aici"
Sorin Cîrţu, antrenor Steaua

359304-steaua-vs-rapid-730x300.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
ravanelly
ravanelly  •  05 Mai 2011, 14:37

o sa raman jiji antrenor si mimi secund

guest_one
guest_one  •  05 Mai 2011, 12:04

O sa vina Hagi , mai mult ca sigur.

sevilla_1986
sevilla_1986  •  05 Mai 2011, 11:42

Urmeaxa Hagi-si avem un ciclu complet! Din nou sperante de doi bani si dezamagiri perpetue..Nici un antrenor care respecte acesta meserie si nu o face de mintuiala si gratis nu va venii la STEAUA atita timp cit va fi patronata de suporterul numarul nr 1...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează