FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Antrenorul Alin Minteuan îi vede pe feroviari campioni la vară: "Va fi anul CFR-ului"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2011 00:00

Alin Minteuan şi-a făcut planurile pentru un retur ce se anunţă fierbinte pentru CFR.

"Încep anul cu aceleaşi gînduri ca şi în decembrie 2010: vreau să luăm campionatul! Sînt convins că echipa poate să recupereze şi că 2011 va fi anul CFR-ului. Nu schimb acest obiectiv, nu mă sperie munca", a spus ieri tehnicianul campioanei.

Deşi e cel mai tînăr antrenor din Liga 1, Minteuan (34 de ani) e convins că-şi poate motiva jucătorii să se bată pentru şefia Ligii 1. "Am un lot de valoare, numeros, cu dubluri pe posturi. Ca şi antrenor, nu sufăr la acest capitol, chiar dacă ar fi să continuu cu exact aceiaşi jucători, fără alte transferuri. În ce mă priveşte, mă aflu la început ca antrenor, dar am încercat să iau de la toţi tehnicienii cu care am lucrat cîte ceva. Vom face faţă bătăliei", a completat Minteuan. CFR Cluj e la 12 puncte de liderul Oţelul, pe poziţia a 8-a, după Steaua, Dinamo, Rapid, Vaslui şi Timişoara.

106 partide a jucat Alin Minteauan în 4 sezoane pentru CFR Cluj, iar din 2008 pînă în 2010 a fost antrenor secund

Felicitat de Jula
Fostul căpitan al CFR-ului, Vasile Jula, şi-a felicitat fostul coleg. "Minteuan e cel mai bun antrenor pe care-l putea avea CFr Cluj în acest moment", i-a transmis Jula lui Alin Minteuan. "Ţin legătura cu el, ca de altfel cu mulţi dintre foştii mei colegi. L-am felicitat şi eu, de Sfîntul Vasile", a afirmat Minteuan.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
clayd
clayd  •  03 Ianuarie 2011, 12:36

ASTA CHIAR E HAZLIU!BAI PAPAGALULE,VISEZI PREA FRUMOS,DESO ECHIPA VOASTRA NU JOACA NIMIC!SUNTETI NISTE PENIBILI!

panzaralex
panzaralex  •  03 Ianuarie 2011, 12:11

va fi foarte greu. noi nu reusim sa castigam in deplasare, dar o serie de 3-4 victorii legate ne-ar readuce acolo sus unde ne e locul . Forza CFR!

bombon
bombon  •  03 Ianuarie 2011, 10:20

Nu cred ca CFR va putea obtine mai mult de locul 3 anul asta. Prevad un podium format din Otelul, Vaslui, Rapid si CFR. Supriza cred ca va fi, alaturi de Otelul, Mediasul, pe care il vad terminand inaintea lui Steaua si Dinamo. Dezamagirile returului vor fi Timisoara, Craiova si U Cluj, pe care le vad batandu-se (una dintre ele fara succes) la retrogradare...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează