FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri despre Ştefan Târnovanu, ultima „perlă” din curtea celor de la FCSB: „L-am mai prins cu una, cu alta, cu ţigărica. Nu-i mai ajungeau paharele! L-am «reglat» din palme”

Ştefan Târnovanu /FOTO: Imago
Ştefan Târnovanu /FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 09:34 / Actualizat luni, 14 martie 2022 10:44

Benone Dohot, antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, portarul de la FCSB, a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a oferit mai multe detalii din adolescența tânărului fotbalist.

Târnovanu a devenit titular la FCSB, după eroarea lui Andrei Vlad din meciul cu FC Argeș, pierdut de bucureșteni cu 0-1. Portarul de 21 de ani a fost transferat de echipa lui Becali în 2020, de la Poli Iași.

Notele GSP după derby-ul bucureștean din play-out » Dinamo are 4 „corigenți”!
RAPID - DINAMO 3-1
Notele GSP după derby-ul bucureștean din play-out » Dinamo are 4 „corigenți”!

Benone Dohot, despre Ștefan Târnovanu: „L-am prins cu una, cu alta”

„Târnovanu nu făcea multe prostii, dar l-am mai prins cu una cu alta, cu țigărica. La Iași, eram cu Stoican după un meci, și ne-am oprit după un meci la un pahar de vin, la o friptură. Târnovanu meu stătea în dreapta lui Stoican și se juca cu paharele, nu-i mai ajungeau paharele. Stăteam vizavi de el și tot îi făceam semn să iasă afară. Până la urmă a ieșit afară și l-am «reglat» puțin din palme.

L-am luat din școala generală și l-am dus până când a plecat de la Iași la 19 ani. Nu a fost promovat la echipa mare până nu l-am adus eu, când avea 17 ani. Până atunci, tot eu m-am ocupat de el. Eu mi-am pus amprenta cel mai mult, dar au fost și ceilalți colegi ai mei care au muncit cu el.

Se trage dintr-o familie de oameni muncitori, care i-au oferit totul, pe măsura câștigurilor lor. L-am luat sub aripa mea, eu am fost ca un doilea tată pentru el, mergem la școală după el”, a spus Benone Dohot în această dimineață la GSP Live.

Citește și:

Cornel Dinu dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo după eșecul cu Rapid: „De cascadorii râsului! Sub valoarea echipelor din Liga 2”
RAPID-DINAMO 3-1
Cornel Dinu dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo după eșecul cu Rapid: „De cascadorii râsului! Sub valoarea echipelor din Liga 2”
MM Stoica îl ia peste picior pe Dan Petrescu: „Voi vorbi cu Rotaru, poate găsim o variantă”
IRONIE
MM Stoica îl ia peste picior pe Dan Petrescu: „Voi vorbi cu Rotaru, poate găsim o variantă”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
1398483176954444
Nicu Mirza  •  16 Martie 2022, 13:20

Specific "romanesc " si in special "presei " ! Cum se remarca cineva , trebuie "sapat " si scos in evidenta partea negativa ! Totul se bazeaza pe faptul ca trebuie provocat un scandal ! Cui folosesc aceste articole despre " trecutul " unor tineri care au reusit sa se remarce prin munca lor nu ca au un "tata " , "un unchi " , sau "pe cineva " ! HALAL PRESA !

alenb
alenb  •  14 Martie 2022, 19:44
Postat de richter90210 pe 14 Martie 2022, 10:18

Altul care isi pune amprenta cu palme, si se mai si lauda cu asta ca un ***.

Regretabil e ca copilu nu i-a facut plangere, o merita mizeria aia.

alenb
alenb  •  14 Martie 2022, 19:42

Aceasta educatie prin “reglat din palme” nu rezulta doar din prostia acestui dohot ci si din primitivismul societatii romanesti in general. Poate tocmai din cauza aia si deloc intamplator rezultatele fotbalului romanesc au fost doar niste frimituri, fata de tari de marime similara din vest. In vest pentru acest gen de “pedagogie” individu isi mai gasea de lucru doar la salubritate.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează