FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Antrenorul care l-a sfidat pe Becali: „Făcea mereu invers față de ce zicea Gigi. Poate nu avea semnal”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 16:20 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 16:52

Giedrius Arlauskis, fostul portar de la FCSB, a oferit detalii din vestiarul roș-albaștrilor din sezonul 2014/2015.

Lituanianul retras în acest an din fotbal a jucat doar un an la FCSB, în care a câștigat și titlul, ultimul al roș-albaștrilor, în 2015. Atunci, antrenor era Costel Gâlcă, cel care nu l-a ascultat pe patronul Gigi Becali și a plecat deși a făcut tripla Liga 1 - Cupa României - Cupa Ligii.

„Am început demersurile!” » Vestea momentului în Liga 2:  „Schimbăm statutul și atacăm promovarea!”
STATUT
„Am început demersurile!” » Vestea momentului în Liga 2: „Schimbăm statutul și atacăm promovarea!”

Arlauskis: „Făcea invers față de ce zicea Gigi Becali”

Antrenorul care l-a sfidat pe Becali: „Făcea mereu invers față de ce zicea Gigi. Poate nu avea semnal”

„Ce ştiu, jucam pe Arena Naţională. Vorbim de atunci când era să pierdem campionatul. Ştiu foarte bine, la un meci a sunat Gigi să îl bage pe Bourceanu, mi se pare. Iar Gâlcă, să nu facă, l-a băgat pe Stanciu.

El făcea invers față de orice zicea Gigi. Poate nu era semnal. Dar voi sunteţi obişnuiţi”, a declarat Giedrius Arlauskis, potrivit Fanatik.

Niciodată nu am vorbit cu Gigi Becali între patru ochi. Atât de simpatic omul şi nu am reuşit să stau de vorbă. Când mai vin jucători la Steaua, merg la Palat. Eu nu am fost. N-am stat niciodată cu el. Când am câştigat titlul, am făcut show acolo cu Gigi. Chiar a venit şi la antrenament şi la şedinţe. Când a ieşit din puşcărie a venit direct la şedinţă.Eram la hotel. A făcut spectacol. Dacă n-am râs…

- Giedrius Arlauskis

VIDEO. A lucrat la FCSB și știe culise din vestiarul echipei » „Nu datorită lui Gigi s-au pierdut campionate! El e cel mai bun la fotbal”

Citește și:

A jucat la FCSB și oferă detalii de la o ședință cu Gigi Becali: „Îmi zicea că sunt maimuța lui”
FCSB
A jucat la FCSB și oferă detalii de la o ședință cu Gigi Becali: „Îmi zicea că sunt maimuța lui”
FCSB, în control total! Victorie fără emoție cu Hermannstadt » Cum arată clasamentul
FCSB - HERMANNSTADT 3-0
FCSB, în control total! Victorie fără emoție cu Hermannstadt » Cum arată clasamentul

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tarnaveanu
tarnaveanu  •  16 Decembrie 2023, 18:18

Arlauskis a râs ... Sigur circ ca ăsta gratis nu găsește în Lituania nicăieri. În rest subscriu la ce a scris cel de mai jos: respect pentru Gâlcă că a avut un dram de demnitate.

jackdante
jackdante  •  16 Decembrie 2023, 18:12
Postat de digei pe 16 Decembrie 2023, 17:36

Tot respectul pentru Costel! L-a dat afara desi luase titlul, chiar eventul, ultimul titlu in ultimii 9 ani (!!!). Nu e intamplare. Titlul merge doar la oamenii de valoare si de caracter.

in ultimi 20 de ani,daca o sa castigam titlu asta si cel din 2025,o sa avem detasat cele mai multe campionate aka 7. 7 titluri in 20 de ani inseamna in medie un titlu la 2-3 ani. iar in ceilalti ani eram pe locul de vicecampion. cel mai bun parcurs al unei echipei din europa in propriul campionat.

losche
losche  •  16 Decembrie 2023, 17:39

Doamne fereste... Efectiv un 'articol' despre Gigi. De ce? Nu aveti ce sa scrieti? Nu stiti ce sa scrieti? Vedeti in alte campionate, stiri despre patroni? E o gluma ce faceti. Lipsa de profesionalism. Incredibil sa intrii pe site, sa vezi un asemenea titlu si mini 'articol'. Nu despre jucator, nu despre echipa, ci al 100 lea text despre Gigi. Despre Gigi! Si daca nu el, Prodanca! Treceti la treaba! Scrieti despre sport? Sport!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close