FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Antrenorul Stelei să ia de generali: "Arătați actele! Ce aveți voi? De ce nu a venit Boroi să zică «Uite, Mirele, salariul de 25.000 de euro?»" » Ce spune despre revenirea în Ghencea

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2015 16:00

Mirel Rădoi, antrenorul Stelei, a vorbit despre scandalul dintre Becali și Armată, cu privire la echipă, și are un mesaj dur pentru generali.

"De o lună de zile ni se tot spune că ni se va trimite un contract. Noi le-am dat o foaie și le-am spus și ce sumă sîntem dispuși să plătim, dar ei nu nu răspund. Nu înțeleg ce vor. La nici una dintre întîlniri nu ne-au spus ce pretenții au și nu s-a întîmplat nimic.

Ei spun că au palmaresul, stadionul, echipamentul, culorile și sigla, dar nu au nici un document. Să vină să arate, că așa și eu pot spune că am licență, dar nu e așa. Arătați actele. Ce aveți voi?

Eu cînd am luptat pentru echipă nu am făcut-o pentru generali sau Armată. Nu am adus bani din Europa pentru ei. De ce nu a venit domnul Boroi atunci cînd trebuia plătit salariul meu, de 25.000 de euro, să vină sa zică «Uite, Mirele, salariul».

Acum cînd s-au investit 40 de milioane și echipa face profit, au venit și și-au amintit că echipa e a lor. Nu este normal ce se întîmplă.
Eu, pînă cînd vor intra buldozerele și vor cădea tribunele, voi spera că ne întoarcem pe Ghencea, unde este casa noastră.

Ei vor să facă echipă, dar cu ce bani? Nu pot face performanță cu salarii de 2.000 de euro pe lună. O să ajungă la fel ca FC Voluntari", a declarat Rădoi.

Citește și: Mirel Rădoi îl "faultează" dur pe Șumudică: "Are un singur tricou decolorat, la care își ridică gulerul și face pe măscăriciul"

Citește și:

De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Superliga
De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Diana Bulimar, interviu fără secrete: „Eu țip și urlu în sală, fără militărie nu se poate, pe copii îi fură peisajul” + experiența America Express și pasiunea ședințelor foto: „Exprim prin imagini ceea ce simt”
Gimnastica
Diana Bulimar, interviu fără secrete: „Eu țip și urlu în sală, fără militărie nu se poate, pe copii îi fură peisajul” + experiența America Express și pasiunea ședințelor foto: „Exprim prin imagini ceea ce simt”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (79)
crimson.veritas
crimson.veritas  •  01 Octombrie 2015, 18:54

am doar 2 obvservatii de facut ... ghencea nu a fost niciodata casa Stelei ... acea baza sportiva nu a fost niciodata in proprietatea clubului de fotbal sau clubului sportiv ... si nu a facut parte din asset-uri patrimoniale ale cluburilor respective ... niciodata de la constructie si pana in 2015. Baza Sportiva Ghencea face parte din patrimoniul Ministerului Apararii Nationale. 'Casa Stelei' sau a altui club ... este aceea care apare in acte ca parte din PATRIMONIUL clubului. Ghencea este casa MAPN-ului ... asa a fost mereu ... Steaua ... in toate formele ei de organizare ... a fost un simplu chirias ... mai mult sau mai putin jecmanit de proprietarul bazei! Asta cu casa Stelei sunt texte pentru adormit Suporteri, peluzari, samantari. Acel stadion ... nici macar nu ne-a fost inchiriat pana acum ... in baza unui contract ... in care sa avem si noi drepturi ... ci numai obligatii. A 2-a chestie ... EU ... daca as fi antrenor la Steaua ... nu le-as mai face nici un fel de reclama la personaje artificiale create de presa si introduse cu dalta in fenomenul sportiv ... gen Talpan, Boroi ... aceste broscute ... au o singura rezolutie in capatana ... si anume sa-si faca imagine pe spinarea Stelei ... si a institutiei din care fac parte ... dar mai eficient este sa-ti faci imagine pe seama clubului FCSB ... pt. ca clubul lor nu mai exista in constiinta microbistului roman de peste 10 ani! Nu e ca si cum ... Steaua nu are unde sa joace, sa se antreneze, sigla, palmares ...STOP!

sbfc
sbfc  •  01 Octombrie 2015, 22:15

Observ ca il tot blamati pe Radoi ca nu are bacul si asa mai departe. Clubul de fotbal Steaua Bucuresti nu este o institutie de stat, unde oamenii pot ocupa un post sau o functie de conducere urmare promovarii unor concursuri organizate, este un club privat care are un patronul si acesta poate numi pe oricine doreste in functia de antrenor. Cei care si-ar dori sa lucreze acolo isi fac doar iluzii pentru ca asa ceva nu se face fara aprobarea lui Becali. Mai intai trebuie sa te placa seful si apoi poate ai vreo sansa. Radoi este finul sau si pe el il doreste indiferent ce comentam noi. Si inca ceva ...cei de la peluzele sud si nord sa inceteze sa mai spuna ca Steaua este a lor, ca vezi doamne ei insotesc echipa peste tot si la bine si la rau si pe ploaie si pe vant si pe soare si pe inghet . Nimeni nu-i obliga sa faca asta, daca nu mai simt ca trebuie s-o faca sa renunte, nu te obliga nimeni sa fii suporter, ori esti ori nu esti. Steaua in acte este a lui Becali si asta o stiti toti dar nu vreti sa recunoasteti, este echipa aceluia care baga bani in ea. Ca va doriti sa nu mai fie el patron e ok, dar nu voi hotarati asta...numai el poate renunta la echipa. Pana acum ati sustinut neconditionat echipa lui Becali nu echipa armatei si dintr-o data ce sa vezi, s-a desteptat peluzarul. Cand va platea deplasarile era bun nea Gigi... IPO CRITILOR!

raissa25
raissa25  •  01 Octombrie 2015, 20:56

Mica intrebare, cine scrie aceste articole? Mirel Radoi "sa" ia de generali? Nu credeti ca ar fi bine sa scrieti corect?

Vezi toate comentariile (79)
Comentează