FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA 3-1

Antrenorul Vasluiului, euforic după victoria cu Steaua: "Na, că Şumudică n-o are mică!" :)

Şumudică s-a bucurat exuberant de succesul în faţa Stelei // Foto: Cristi Preda (Vaslui)
Şumudică s-a bucurat exuberant de succesul în faţa Stelei // Foto: Cristi Preda (Vaslui)

Articol de - Publicat marti, 28 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 august 2012 01:03

Euforic, antrenorul gazdelor a făcut spectacol după meci, la interviul oferit DigiSport.

Ud leoarcă, dar fericit şi dornic să plătească poliţe tuturor celor care i-au cîntat prohodul înaintea partidei de aseară. Aşa a apărut Marius Şumudică la interviul de după meci.

- Fericit, domnule Şumudică? Aţi scăpat de demitere...
- Daaa, de demiterea pe care mi-o pregătiseră ziarele de sport... Unii mă şi vedeau plecat uşor pe la Bîrlad spre Capitală, da' uite că le-am stricat seara!

- Care-a fost secretul reveniri?
- Am jucat la pariuri, nu aşa se spune despre mine şi despre Reghe?! Serios vorbind, diferenţa au făcut-o schimbările mele de la pauză! Am fost inspirat, am modificat şi sistemul, ce mai, sînt bun! Na, că Şumudică n-o are mică, e chiar bine dotat la toate capitolele! :)

- Aţi revenit acum în lupta pentru titlu?
- Păi, dacă am fi jucat şi noi doar cu echipe din subsolul clasamentului, stăteam mult mai bine. În cazul în care reuşim să legăm 4-5 victorii, vă garantez că terminăm turul pe primul loc!

"M-am plictisit să tot bat Steaua! De patru ani sînt în România şi-i bat pe stelişti peste tot pe unde-i prind, vreau şi eu adversari mai puternici!" (Ousmane N'Doye, mijlocaş FC Vaslui)

"Reghe a greşit cînd l-a scos pe Popa la pauză, oferind superioritate Vasluiului la mijlocul terenului. Stelei îi lipseşte un Tatu!" (Ilie Balaci, antrenor)

"MM e un frustrat, e supărat că are un rival la titlul de managerul numărul 1 în România. Nu m-a bătut cu nici una din echipele la care a fost" (Daniel Stanciu, manager FC Vaslui)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
plischi
plischi  •  28 August 2012, 17:14

sa-i spun cate ceva legat de faptul ca "e mare": cat i-a tinut benzina pe stelisti vasluiul n-a existat pe dreptunghi. in a doua repriza a intervenit stanca, fiindca nici dupa pauza moldovenii n-au fost vioara intai. steaua isi pierduse suflul, atata tot. la bucuresteni in teren n-are nimeni capul limpede, la vaslui este un sanmartean care si cand evolueaza asa si-asa tot gandeste jocul.

dunhill2009
dunhill2009  •  28 August 2012, 15:19
Postat de ciuyadenis pe 28 August 2012, 11:37

cand il aud ca se lauda singur ca a fost inspirat sa schimbe sistemu de la pauza si sa joace cu 2 atacanti...........si totusi in primele 15 min din a 2 a repriza steaua domina clar si da si gol...........steaua a fost mult peste vaslui aseara dar a avut noroc cu stanca ...cand un portar gafeaza asa ce vina are echipa care pana atunci ia dominat mai rau decat i au dominat inter sau fenerbahce

tin sa te anunt ca stanca este jucatorul vostru... deci a-ti pierdut pe mana unui jucator din echipa voastra ...pana la urma , nu despre asta e vorba in fotbal, si tin sa te anunt ca raportul ocaziilor clare de gol a fost 7-6 pentru steaua... deci diferenta nu a fost asa mare. si vasluiul a venit dupa o serie de meciuri foarte grele, rapid-fenerbahce-pandurii-cluj-inter spre deosebire de steaua care a jucat cu "super" echipe.... chiajna-gaz metan ( 1-1 :)) ) , ekranas ( compara cu inter ) , trnava (compara cu fenerbahce) , u cluj ( compara cu cfr cluj)... desi foarte extenuati ...v-am dat un 3-1 sec ... si cu asta va spun la revedere !

memories
memories  •  28 August 2012, 13:23

Domnule Sumudica,cred ca era mai bine sa taceti,aseara ati castigat cu mult noroc,daca rezultatul ar fi venit in urma unui meci bun.....v-as fi inteles!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează