FOTBAL  »  Superliga  »  ELIBERARE

Anunţ de ultimă oră! Gigi Becali va fi eliberat 24 de ore în noiembrie! » Ce face de sărbători

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 14:14

Gigi Becali ar putea fi eliberat din nou din închisoare pentru 24 de ore în luna noiembrie, a anunţat Antena 1, la fel cum s-a mai întîmplat de două ori în acest an.

Patronul Stelei ar putea reveni lîngă familie la începutul lunii noiembrie pentru 24 de ore, iar de sărbători se pare că permisia lui Becali va fi chiar mai mare, de 5 zile, susţine Antena 1.

Becali a fost eliberat şi în primăvară pentru 24 de ore, dar i-a fost suspendat permisul de ieşire după ce a făcut o conferinţă de presă chiar la cimitir, timp de cîteva zeci de minute.

Latifundiarul din Pipera a mai avut posibilitatea să iasă din închisoare pentru cîteva zile şi în această lună, dar de această dată a preferat să nu mai discute cu presa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
sakamoto
sakamoto  •  27 Octombrie 2014, 19:55

Gigi Becali si Gica Popescu sint nevinovati! Doi oameni de valoare, fac Bulele pt altii. Ticalosii sint liberi, se lafaie pe munti de bani obtinuti fraudulos, iar oameni cumsecade, pierd ani buni din viata NEVINOVATI! Pacat! Justitia mai si greseste. Cei doi ar trebui eliberati de urgenta, fiind nevinovati. Poate Presedintele Romaniei va face un bine romanilor si ii va elibera pe Gigi Becali si pe Gica Popescu. Au platit prea mult cei doi oameni! Dle Basescu fa-ne un bine, noua romanilor si Dstra, elibereaza-i pe cei doi oameni.Asa sa ne ajute Dumnezeu!

kossu
kossu  •  27 Octombrie 2014, 17:37

Vor fi cele mai fericite 24 de ore din viața lui vaalah. A promis, cu lacrimi în ochi, că va face chiar și un duș cu ocazia asta.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  27 Octombrie 2014, 16:09

super tare ! anunutzul, desigur. :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează