FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Anunţ de ultimă oră » Oficialii Petrolului i-au decis soarta lui Ovidiu Hoban!

Articol de GSP - Publicat luni, 08 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 septembrie 2014 13:37

Ovidiu Hoban a intrat ca titular în meciul României cu Grecia de la Pireu şi a avut o evoluţie destul de bună, iar oficialii Petrolului i-au hotărît viitorul mijlocaşului.

Ovidiu Hoban va rămîne pînă la urmă la Petrolul, informează digisport. Mijlocaşul fusese suspendat de către club din cauza unei altercaţii cu managerul sportiv al prahovenilor, Marius Nicolae.

Conducerea Petrolului a trecut însă cu vederea incidentul şi a hotărît să-l reprimească pe Hoban în lot. Mijlocaşul de 31 de ani va rămîne la Ploieşti pînă la finalul contractului, care îi expiră vara viitoare.

Fotbalistul Petrolului a fost aproape de israelienii de la Hapoel Beer Sheva, însă negocierile s-au împotmolit pe ultima sută de metri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
lolita_20007
lolita_20007  •  09 Septembrie 2014, 07:00

La groapa de gunoi a lui Walter Florian cu Hoban si Petrolul lui!

ataraxia
ataraxia  •  08 Septembrie 2014, 21:08

daca se ducea la hapoelupuliimele...imi dau seama ce somitate este hoban asta...

vlad_the_impaler
vlad_the_impaler  •  08 Septembrie 2014, 19:49

ahahaha "Ovidiu Hoban va rămîne pînă la urmă la Petrolul"' Au vazut aia ca a jucat bine si nu il mai da afara :)) Du-te HOBANE la aia cu care ai negociat, nu mai sta cu caprele Petrolului PETROLUL=CAPRELELE PLOIESTENE :))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează