FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB

Anunț de ultimă oră! Unde s-ar putea juca meciul dintre Voluntari și FCSB din prima etapă a returului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 22:42

FC Voluntari ar putea disputa partida cu FCSB de pe teren propriu chiar pe terenul din Voluntari. Primul meci al returului ar putea bifa și revenirea echipei pe arena ilfoveană, lucrările la instalația de nocturnă fiind aproape gata.

Acest lucru a fost anunțat de Claudiu Niculescu, antrenorul formației ilfovene. Voluntari a disputat până acum meciurile de acasă la Ploiești, pe Ilie Oană.

”Lucrările sunt pe ultima sută de metri. Stâlpii sunt aduși, la fel și becurile, mai trebuie ridicați și înfipți în pământ. Astăzi se montaseră deja becurile pe un stâlp.

Am vorbit astăzi la club și cei din conducere fac tot ce depinde de ei să jucăm primul meci din retur, cel cu FCSB, la Voluntari, la noi acasă.

În proporție de 80%, e posibil să jucăm cu Steaua la Voluntari. Dacă se va reuși, rămâne de văzut”, a declarat Claudiu Niculescu la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  28 Septembrie 2017, 07:13

Pe cine intereseaza aceasta stire de "ultima ora"?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează