FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Anunț oficial din "Ștefan cel Mare": încă un titular și-a prelungit contractul!

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 14:53

Site-ul oficial al lui Dinamo anunță că fundașul dreapta Romera Navarro a semnat azi prelungirea acordului, după ce și portarul Jaime Penedo parafase o nouă înțelegere zilele trecute. 

Fundașul dreapta din Spania a semnat azi un contract valabil pentru încă un sezon, așa cum Gazeta anticipase încă de ieri.

Jucătorul care a mai evoluat pentru Onda, Levante B, CF Gandia, FK Dukla Praga și Jablonec a jucat 39 de meciuri în toate competițiile la Dinamo.

Jucătorul care va împlini 30 de ani a reușit să înscrie un gol în campionat în remiza cu CS U Craiova, 2-2, dar a făcut-o și în Cupa României cu Gaz Metan, în victoria cu 3-1. 

Romera Navarro a fost unul dintre cei mai folosiți jucători din lotul "câinilor", mai ales că n-a avut niciun concurent direct pe post.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
bogdany8
bogdany8  •  31 Mai 2017, 00:41
Postat de dinamo_fan pe 30 Mai 2017, 15:33

daca joaca precum in partea a 2-a a sezonului Romera e un castig. in prima parte a sezonului a fost probabil cel mai slab fundas..si-a dat si autogoluri...sa speram ca a fost problema doar de acomodare. in orice caz este nevoie de dublura pe post. Corbu nu cred ca mai reprezinta o solutie.

Antrenoru a fost problema bro, a venit Contra care a avut in cariera de jucator accelasi post ca si Romera ( fundas dreapta) iar cel mai si cel mai important lucru, ROMERA e spaniol iar Contra in Spania e o a 2 casa. Se compara vreodata Ando cu Contra ??

bogdany8
bogdany8  •  31 Mai 2017, 00:39

Hai si cu Palici,Dielna si Nemec

indolentu
indolentu  •  30 Mai 2017, 18:17
Postat de jack_the_stripper pe 30 Mai 2017, 17:59

Ah, tocmai acum, cand s-a desfiintat marea competitie. Precis faceau bis!

de ba dezbracatule aia ie ghinionu lor ca nu mai fac bisu da iera si ghinionu vostru ca daca se desfiinta de acu 2 ani faceati si voi ievident cu bis tripla istorica campionat cupa romaniei supercupa romaniei.asa ca datorita lu marius avram in finala de anu trecut cu chiajna cind v a pus o moca la punctu cu var la finalu prelungitrilor ati ratat o cvadrupla istorica consecutiva.las ca la anu aveti mai putine obiective de neindeplinit nu fi trist.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează