FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunț-șoc al lui Gigi Becali în direct la TV! "Mă costa încă 200.000 de euro să iau titlul" » Meciul despre care ar fi vorba :O

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 19:56

Gigi Becali a surprins în această seară în direct la TV și a anunțat că ar fi putut câștiga un meci din play-off dacă ar fi dat 200.000 de euro. Din spusele patronului roș-albaștrilor, meciul cu Poli Iași ar fi fost cel despre care a vorbit, chiar dacă acesta a negat. S-a dat de gol în finalul declarației însă. 

"Mă costa 200.000 de euro ca să iau campionatul. Dar nu știam dacă mă calific în grupele europene. Nu spun mai mult. Nu fac așa ceva. Eu cred că nu se mai fac lucruri de genul. Nu este vorba despre Iași, nu vă spun nimic în plus. Autoritățile de la Iași sunt corecte și nu au legătură cu nimic din transferul lui Qaka. Nimeni nu a dat vreun ban în plus ca să ia titlul. Bag mâna în foc că nu e vorba despre bani.

Dacă e ceva e vorba despre ceea ce s-a întâmplat anul trecut. Oamenii de fotbal sunt împotriva mea. Vom vedea dacă Dumnezeu le dă bătaie și nu îi califică în nicio grupă europeană. Oamenii nu prea țin la mine, probabil și eu îi supăr, nu știu. Întreb un lucru. De ce Craiova a jucat cu o echipă cu noi și cu alta cu ei. De ce Mitriță și Băluță au jucat cu noi cum au jucat. Gata, nu mai vreau să supăr pe nimeni.

Altceva, cu noi o echipă a avut 2-0 și cu ceilalți nu se recunoașteau pe teren (n.r. Viitorul). Poate e vorba despre invidia față de jucătorii care au venit de acolo la Steaua. Eu sunt vinovatul principal! Le suport și asta este. N-a fost vorba despre niciun blat.

Dacă dădeam 200.000 putea fi blat, dar nu am vrut să fac așa ceva. Cine e nebun, să facă așa ceva, dar nu eu. Am pierdut titlul și asta este. Puteam să bat la Iași și să mă încurc cu Craiova și Astra", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
adriann_
adriann_  •  23 Mai 2018, 11:00

Ciobanul puscarias ar zice orice, dar realitatea e ca manevra cu transferul lui Qaka a fost stravezie iar lucrurile de genul asta ar trebui interzise ferm prin regulament. A vazut o tara intreaga cum albanezul arvunit de beecali a luat rosu si a facut lovitura libera (ideala pentru un executant ca Budescu) fix cand echipa lui era calare pe fcsb. Dar Dumnezeu nu doarme, Budescu a ratat iar in min 90 omul care il salvase miraculos pe beecali in meciul cu CFR a pierdut mingea aiurea la mijlocul terenului, din astaa rezultand golul lui Cristea.

1742401565799276
Gaby A Gator  •  23 Mai 2018, 10:57

Si noi trebuie sa-l credem pe cioban ca dupa ce a ruipt tot cu arbitrii platiti in panseluțe, l-au apucat remuscarile si economia si nu a mai dat 200 de mii de coco ca sa finalizeze lucrarea inceputa!!!?? Aloooo, DNA uite aici la gigi coruptie cat casa, misca-te o dată! ! Nu mai stati prosternati printre bibiliile satenilor!

1338327662934350
Nelu Manole  •  23 Mai 2018, 09:43

sidaca il cheama la procuratura spune ca este vorba despre prima de joc care le-o dadea jucatorilor sai la meci si gata

Vezi toate comentariile (62)
Comentează