FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CS U CRAIOVA 0-1

Apariție misterioasă pe stadionul din Voluntari » Antrenor pe făraș?

Articol de - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 21:09

Toni Conceicao, fostul antrenor al celor de la Astra, Brașov și CFR Cluj, a asistat din tribune la meciul dintre FC Voluntari și CSU Craiova, încheiat cu victoria oaspeților, 1-0.

Apariția portughezului de 54 de ani la meciul de azi lasă loc de interpretări.

Cu doar o victorie în ultimele cinci meciuri, ilfovenii se află doar pe locul 8 și par departe de îndeplinirea obiectivului setat de conducerea clubului, și anume prezența în play-off. Astfel, funcția lui Florin Marin pe banca celor de la Voluntari pare în pericol, meciul din etapa viitoare cu Steaua putând fi decisiv.

Florin Marin este la conducerea echipei încă din finalul stagiunii trecute, când a reușit să o salveze pe FC Voluntari de la evitarea retrogradării, câștigând barajul cu UTA (3-1 la general). 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
749913671784643
Razvan Marcel  •  22 Septembrie 2016, 08:55

Vine un meci frumos,Craiova-Botosani,doua echipe care joaca pe atac,Botosani e o echipa care nu stie sa se stea in aparare.Joaca pe atac,tot timpul.

para.para
para.para  •  21 Septembrie 2016, 22:39

Daca meciul viitor il are cu fcsb, Flocea poate sa plece de pe acum.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează