FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Apostu: "Vasluiul e un adversar puternic, dar putem să cîştigăm"

Articol de - Publicat joi, 22 aprilie 2010 00:00

Ionuţ Badea are probleme în lot înaintea confruntării cu moldovenii. Portarul Marius Popa este suspendat pentru cumulul de cartonaşe, fundaşul dreapta Gabi Matei este incert după ce s-a accidentat pe finalul meciului cu Astra, iar Nasser are dureri la genunchi. „În meciul cu Astra, Nasser a jucat cu dureri la genunchi, iar acum s-au accentuat, motiv pentru care nu se poate pregăti normal. Sperăm că la ora meciului cu Vasluiul să poată juca”,a explicat tehnicianul. 

Atacantul Bogdan Apostu, autorul golului argeşean din partida cu Astra, consideră că Internaţional se poate menţine în Liga I, dar e important să nu piardă cu Vasluiul. „Îl cunosc bine pe antrenorul Marius Lăcătuş pe care l-am avut la Oţelul şi la UTA şi ştiu că va pregăti meciul foarte bine pentru a cîştiga. Va fi o partidă dificilă în care avem atuurile noastre şi sper că vom obţine cele trei puncte de care avem mare nevoie. Internaţional are forţa de a se menţine în Liga I, lucru pe care îl merită. Meciul se va juca numai pe teren, şi cred că vom obţine victoria, chiar dacă Vasluiul este o echipă foarte puternică”, a spus fotbalistul.

Badea speră ca rezultatul să fie decis pe teren de către jucători şi  nu de o decizie a "centralului" Alexandru Deaconu. „Sper ca Alexandru Deaconu să arbitreze bine partida noastră cu Vasluiul şi la finalul meciului nimeni să nu poată comenta vreo fază dejoc”, a spus tehnicianul Interului.

La partida Curtea de Argeş – U Craiova, (0 – 1), disputată în tur, Alexandru Deaconu n-a acordat două penaltyuri pentru Inter şi l-a eliminat în minutul 63 la scorul de 0 – 0 pe Frăsineanu. După acel meci Deaconu a fost suspendat patru etape.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează