FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Ar fi ceva extraordinar!” » Căpitanul lui Dinamo poate ajunge la "naţională" după un debut fulminant de sezon

Articol de - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 18:40

Vali Lazăr, 24 ani, se poate număra printre "tricolori" la doar un an distanţă de cînd evolua în eşalonul secund

Dacă în urmă cu an se antrena prin parcuri, după cum spunea chiar el într-un interviu acordat Gazetei, Vali Lazăr e aproape de un salt uriaş. În continuă ascensiune de la venirea sa la Dinamo, mijlocaşul de 24 de ani poate debuta la "naţională" în preliminariile pentru EURO 2016.

Adus de la Sportul la începutul sezonului trecut, Lazăr şi-a cîştigat rapid locul în echipă şi a intrat în graţiile lui Flavius Stoican, care l-a numit pe acesta căpitanul alb-roşiilor pe finalul campionatului. Forma excelentă din primele trei etape, un gol şi două pase de gol, îi poate atrage atenţia selecţionerului cu privire la partida cu Grecia de pe 7 septembrie.

Dublul lui Torje
Proaspătul stranier convocat de Piţurcă pentru partida de la Atena, Gabriel Torje, a bifat sezonul trecut 14 meciuri la Espanyol, în toate competiţiile, fără să reuşească să înscrie. Lazăr a avut 35 de partide în tricoul "cîinilor" şi 4 goluri marcate în L1, una dintre reuşite chiar împotriva marii rivale: "Mai sînt trei etape pînă selecţionerul va face convocările. Deocamdată mă gîndesc să cîştig toate meciurile cu Dinamo. În cazul în care voi fi convocat, ar fi ceva extraordinar pentru mine, într-un an să fac pasul din L2 la echipa naţională", a declarat fotbalistul.

2571 de minute
a strîns Lazăr în tricoul lui Dinamo sezonul trecut

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 00:04
Postat de unico_biancorossi pe 18 August 2014, 01:54

mai are de tras.

am avut dreptate, nu e convocat cu grecia, pentru 7 septembrie 2014.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 August 2014, 01:54
Postat de unico_biancorossi pe 18 August 2014, 01:54

mda, dupa ce a fost inexistent cu ASA si Ceahlaul, s-a cam indepartat de natioonala, cu siguranta.

mai are de tras.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 August 2014, 01:54

mda, dupa ce a fost inexistent cu ASA si Ceahlaul, s-a cam indepartat de natioonala, cu siguranta.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează