FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ar vrea să cumpere Dinamo: "Trebuie bani pentru investiții" » Critică deciziile clubului

Articol de GSP - Publicat luni, 29 ianuarie 2018 15:08

Ioan Andone, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre actuala situație de la echipa alb-roșie.

Fostul tehnician a spus că nu are bani pentru a investi la Dinamo și a criticat deciziile luate de șefii clubului din "Ștefan cel Mare".

"Nu am eu banii necesari să cumpăr Dinamo, că aș cumpăra echipa. Acum am văzut că nu se mai vorbește de vânzare, ci de play-off. Oricum vânzarea va fi în vară, dar trebuie să găsească și cumpărătorul. Bani să cumperi Dinamo găsești, dar trebuie și pentru investiții, cel puțin dublu față de cât plătești pentru club.

Șefii clubului vând repede pentru că nu știu dacă vor mai avea oferta respectivă pentru el. În fotbal sunt două strategii: vinzi repede orice jucător, la prima ofertă și cauți să aduci din urmă tot timpul sau aștepți performanța și cupele europene ca să vină banii de acolo și să vinzi unul sau doi jucători pe bani mai mulți. Nu cum a fost la mine, când s-au vândut 5 titulari. Ce performanță să faci fără 5 titulari?

Dinamo are 4 meciuri extrem de grele și îi va fi greu, dar nu imposibil. Dacă începe bine, se poate califica, chiar dacă are și meciul cu Steaua. Va fi foarte greu. Dacă bate pe Craiova în primul meci, vom discuta altfel. Vasile Miriuță încearcă să facă și el ce poate în condițiile pe care le are, dar îi este greu și lui", a spus Ioan Andone la TV Digi Sport.

Citește și: Dinamo a mai renunțat la un jucător! Ce sumă a primit echipa alb-roșie pentru unul dintre titulari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează