FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 3-2

Arbitraj pro-Dinamo la meciul cu Gaz Metan!

Andrei Cristea, Cristea, Dinamo
Andrei Cristea, Cristea, Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

"Centralul" Marian Balaci a greşit în trei rînduri aseară, de fiecare dată în favoarea "cîinilor".

Dinamo a obţinut încă o victorie în campionat, însă a avut nevoie de ajutorul "centralului" Marian Balaci din Turnu Severin. Acesta a gafat aseară în trei rînduri, avantajîndu-i în fiecare situaţie pe alb-roşii.

1. Minutul 49, scor 1-2. Scarlatache sare la cap cu Liţu, însă îl loveşte pe adversar cu cotul în gură. Atacantul medieşean s-a prăbuşit la pămînt cu buza spartă, însă "centralul" a dictat doar fault, fără a arăta nici măcar cartonaşul galben! La Craiova, rapidistul Herea a fost eliminat doar pentru că olteanul Găman a arătat că îi curge sînge.

2. Minutul 70, scor 1-2. Andrei Cristea, aflat în duel cu Todea, a reuşit să-l păcălească pe Balaci, agăţîndu-şi piciorul de cel al medieşeanului, care a făcut imprudenţa de a călca exact între picioarele atacantului dinamovist. Arbitrul a dictat eronat lovitură de la 11 metri, iar acelaşi Cristea a marcat pentru 2-2.

3. Minutul 85, scor 3-2. Liviu Ganea îl ţine evident în careu pe Aganovici, împiedicîndu-l să ajungă la minge. Medieşeanul se prăbuşeşte la pămînt şi se loveşte de Dolha. Deşi se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri, Balaci a lăsat jocul să continue.

Asistentul a fost contra lor
În minutele de prelungire, Dragoş Iliescu, tuşierul de pe atacul lui Dinamo, i-a oprit eronat pe "cîini". N'Doye a şutat de la 30 de metri, mingea l-a lovit în spate pe Marius Niculae, care se afla în poziţie regulamentară. Vîrful dinamovist scăpase singur cu poarta goală, însă Iliescu a ridicat greşit fanionul, semnalizînd un ofsaid inexistent.

"Am fost dat afară aiurea, nici nu l-am atins pe adversar. Sper să mi se retragă cartonaşul. Arbitrajul e mereu pro-Dinamo"
Alin Liţu, atacant Gaz Metan

"Trebuie să văd fazele, dar din ce mi s-a spus, nu a fost penalty. Oricine poate greşi, însă maniera m-a deranjat. Se poate spune că arbitrajul e Mefisto al fotbalului românesc"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan

"Penalty clar! Cristea a fost faultat în două rînduri la acea fază, a văzut toată lumea asta. În plus, noi am fost semnalizaţi eronat în ofsaid de două ori"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

"Mie mi s-a spus că a fost penalty, eu n-am văzut de pe bancă. Totuşi, dacă arbitrul l-a dat, înseamnă că a fost"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Arbitrul nu a văzut nimic azi, dar sîntem o echipă mică, cum putem comenta?"
Eric de Oliveira, mijlocaş Gaz Metan

"Cine a fost observator de arbitri? Dragoş Crăciun? Fac pariu că arbitrul a primit cel puţin nota 8,5. Doctorul e băiat cumsecade, nu vreau să insinuez altceva"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid

Înţepaţi de "Vamă"
Preşedintele executiv al Rapidului, Dinu Gheorghe, a contestat ironic victoria lui Dinamo: "La meciurile lui Dinamo nu mă mai pot uita că mi se face greaţă şi sînt chemat la comisii. Totuşi, mi s-a povestit că Mediaş a controlat prima repriză clar, apoi în inferioritate le-a fost greu. În finalul meciului, am înţeles că Liviu Ganea a vrut să-i probeze tricoul lui Aganovici, acolo, în careu. Şi mi s-a mai spus că penalty-ul nu a fost corect acordat şi că Scarlatache trebuia eliminat". Borcea a replicat: "<Vamă> e invidios că nu a ajuns la noi. E prea slab să lucreze aici!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (111)
dinamo_ct
dinamo_ct  •  01 Noiembrie 2010, 00:29
Postat de dragos27 pe 30 Octombrie 2010, 14:09

Borcea: "Penalty clar! Cristea a fost faultat în două rînduri la acea fază, a văzut toată lumea asta. În plus, noi am fost semnalizaţi eronat în ofsaid de două ori" :))))))))))))) asta vede tot dublu

Esti penibil. Invata fotbal. Nu oricine se uita si stie regulamentul. De golul 2 al Mediasului ce zici? Offside! Niculae oprit eronat dupa ce dribleaza si portarul! Hai, spune ceva, mai spune ca ne-a ajutat arbitrul. Esti penibil!

dinamo_ct
dinamo_ct  •  01 Noiembrie 2010, 00:27

Jos cenzura, mai penibililor, revolutia si pentru asta a fost facuta! Jenant!

dinamo_ct
dinamo_ct  •  01 Noiembrie 2010, 00:26

Nu ma pot abtine, am mai citit o data articolul. Esti un porc mai ziaristule care esti, mai porcule! Lasa-te de meseria asta, nesimtitule! Frustratule! Penibilule! Ratatule! Cu tot cu ziarul tau de frustrati dati afara de prin alte parti! Scarba mi-e de tine, imputitule!

Vezi toate comentariile (111)
Comentează