FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 3-3

Arbitrul Florin Marcu a refuzat să suspende partida dintre Dinamo şi Viitorul: "Opreşte meciul!". "Mă luaţi la mişto?"

Florin Mihai Marcu a debutat în Liga 1 în 2009
Florin Mihai Marcu a debutat în Liga 1 în 2009

Articol de - Publicat duminica, 08 mai 2016 00:00

Jucătorii ambelor echipe l-au implorat pe arbitru să oprească meciul după căderea lui Ekeng, dar "centralul" a refuzat cu o replică arogantă.

Momente incredibile imediat după ce Patrick Ekeng a fost luat de pe gazon de Ambulanţă! Povestește un jucător al gazdelor.

"Atât jucătorii lui Dinamo, cât şi cei de la Viitorul l-au implorat în mai multe rânduri pe arbitrul central al partidei, Florin Marcu, să oprească jocul pentru a vedea ce se întâmplă cu colegul lor, dar el a refuzat vehement acest lucru. Paul Anton ţipa insistent: «Opreşte meciul, că ne este rău, nu ne mai ţinem pe picioare de emoţie, vrem să vedem ce s-a întâmplat cu Ekeng!», de partea cealaltă De Lucas alerga cu lacrimi în ochi, iar Florin Tănase urla la arbitru: «E mort, nu înţelegi că e mort? Opreşte meciul odată!». Răspunsul lui ne-a lăsat fără replică: «Mă luaţi la mişto? Jucaţi în continuare pentru că nu opresc nimic»".

Refuzul lui Florin Marcu de a opri meciul este cu atât mai şocant cu cât acesta este de profesie medic balneolog, deci teoretic are un minimum de pregătire de specialitate şi ar fi trebuit să vadă evenimentul cu alţi ochi decât un om normal, neavizat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (85)
1625682344411404
Alex Andreescu  •  02 August 2016, 18:40

6.6.6
6.6.6  •  09 Mai 2016, 18:56

bai nesimtutle, e vorba de oameni si de viata! tu esti un nemernic care nu are habar ce-i aia viata. existi la voia intimplarii , esti gol fara suflet fara fiintare!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  09 Mai 2016, 18:43
Postat de zecs93 pe 09 Mai 2016, 00:39

ce doping *** ?? tu sti ce e ala macar si pentru ce-l folosesti ?? Ekeng a intrat in min 45 dupa pauza si a jucat doar 6 min dupa care sa intamplat tragedia, ca sa te dopezi trebuie sa faci un anume efort fizic, iar ekeng daca a intrat si a jucat doar 6 min nu avea ce efort sa faca in minutele alea, vorbesti sa nu adormi, dar am uitat, tupeu,nesimtiriea,aroganta,inflaturarea este ordinea de zi la fcsbisti, mai ai tupeu sa comentezi dupa ce steaua e primu club din romania gasit cu probleme in ale dopajului cand pe rica neaga in sezonu 2000-2001 a fost gasit depistat pozitiv si ca baga in el prafuri ?? Ba rasul padurii, daca ai onoare ( ceea ce nu cred) iti dai log out la cont definitiv !!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează